NHL-Tripla 26.11 klo 02.00 alkaen | Ennakot & Kertoimet

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan jälleen monta NHL-ottelua. Lue ennakot ja katso vedonlyöntikertoimet kolmeen kovaan kamppailuun!
NHL-Tripla 26.11.2019
Marraskuu 26,2019
02:00

Yön NHL-Tripla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

NHL vedonlyönti

Pittsburgh Penguins vs. Calgary Flames 26.11.2019 Klo 02.00

Calgary Flamesilla ei kulje. Alkukauden rekordi 11-12-3 ja 25 kerättyä pistettä ei ole lupauksia herättävä. Vierasvoitto Pittsburgh Penguinsista toisi varmasti ison itseluottamus boostin Flamesille, joka on hävinnyt seitsemästä edellisestä kamppailustaan peräti kuusi. Penguinsilla ei ole pisteiden valossa kuin kolme pinnaa enemmän kuin Calgaryllä mutta kotijoukkueen suorittaminen on silti ollut taseisempaa ja esitykset kentällä ovat olleet kelvollisia.

Uskomme että peräti 20 maalia Calgarya vähemmän tällä kaudella päästänyt Penguins jatkaa kanadalaisten ahdinkoa. Yksi iso etu joka kotijoukkueelta löytyy on erikoistilannepelaaminen, erityisesti alivoimalla. Pens on sarjan kolmanneksi paras alivoimajoukkue ja seuralla oli menossa hetki sitten historiallinen 10 tapetun YV:n putki. Flames sen sijaan on vasta sijalla 23. ylivoiman onnistumisprosenteissa.  Kotivoitto lapulle, CasinoWinner tarjoaa Pittsburghin suoralle voitolle kertoimen 2.03. Tuplaukselle 1X saa kertoimen 1.34.

Nashville Predators vs. St. Louis Blues 26.11.2019 klo 03.00

Nashville Predators on menettänyt otteensa hyvän kauden alun jälkeen ja joukkue luisui peräti kuuden ottelun tappioputkessa ennen toissa yön kamppailua, jossa se voitti ensi yön vastustajansa St. Louis Bluesin. Yksi syy Predatorsin alavireeseen on ollut valitettavasti suomalaismaalivahtien Pekka Rinteen ja Juuse Saroksen perustasoa huonompi suorittaminen. Edellisen ottelun makeasta 2 – 4 vierasvoitosta huolimatta me uskomme, että St. Louis on ensi yönä Nahsvilleä vahvempi. Stanley Cup voittajat ovat pelanneet tällä kaudella hyvin, Bluesilla on selkeä erikoistilanne etu (Nashvillellä sarjan huonoin AV), ja siinä missä Jordan Binnington on pelannut marraskuussa hyvin nostaen torjuntaprosentin lukemiin 93.7 on Pekka Rinteen statsit yllättävän huonot 81.4. Vedonlyöntisivusto Guts tarjoaa vierasvoitolle jopa 2.90 kertoimen. Tuplaukselle X2 saa kertoimen 1.70.

Anaheim Ducks vs. New Yorks Islanders 26.11.2019 klo 05.00

New York Islanders on mahtavassa iskussa. Joukkue on voittanut 16 ottelua ensimmäisestä 21 pelistä. Saarelaiset ovat myös seurahistorian pisimmässä pisteputkessa, kun joukkue on napannut vähintään yhden pisteen jo 17 peräkkäisestä ottelusta. Pisteputken jatkuminen pitäisi olla läpihuutojuttu Anaheim Ducksia vastaan, joka on onnistunut voittamaan vain kaksi ottelua edellisestä kymmenestä kamppailusta. Sen enempää ottelua perkaamatta nostamme ottelusta esille Islandersin Unibetin tarjoaman vieraskertoimen 2.28 sekä tuplamahdollisuuden X2 1.60.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Kolme kohdetta kerralla?

Nappaatko lapulle kolme kohdetta kerralla vai lähdetkö pelaamaan singlevetoja?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä