NHL-Tupla 1.11 klo 02.00 alkaen | Ennakot & Kertoimet

Torstain ja perjantain välisenä yönä pelataan kaksi NHL-ottelua. Lue ennakot ja katso vedonlyöntikertoimet kamppailuihin Vegas Golde Knight vs. Montreal Canadiens sekä Nashville Predators vs. Calgary Flames. Lähdemme hakemaan ensi yölle maalintekijöitä kotijoukkueista!
NHL-Tupla 1.11.2019
Marraskuu 01,2019
02:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

Vegas Golden Knights vs. Montreal Canadiens 1.11 klo 02.00

Vegas Golden Knights isännöi torstain ja perjantain välisenä yönä Montreal Canadiensia. Vegasin edelliset kymmenen ottelua ovat olleet melkoista poukkoilua tappiosta voittoon ja takaisin. Joukkueen ehdoton ykköstähti alkukaudella on ollut Mark Stone. Vastikään 8 – vuoden ja 76 miljoonan dollarin sopimuksen tehnyt Stone on kerännyt tällä kaudelle tehopisteet 7 + 9. Mies on saanut nimensä ottelunpistetilastoihin kahta peliä lukuun ottamatta kaikissa kauden 13. pelaamassaan ottelussa. Uskomme Stonen olevan jälleen ensi yönä pahan teossa.

Toinen mielenkiintoinen Vegas nimi yön ottelussa on Max Pacioretty. Montrealin ykkösvaraus ja entinen pitkäaikainen kapteeni on yhden pisteen päässä maagisesta 500. tehopisteen rajasta. Mikä olisikaan sen makoisempaa kuin rikkoa tuo raja juuri entistä seuraansa vastaan. Pacioretty on seitsemän ottelun maalittomassa putkessa, osuuko mies ensi yönä?

Vedonlyöntiyhtiö Unibetin maalintekijäkertoimia ensi yölle:

  • Mark Stone – 2.35
  • Max Pacioretty – 2.55
  • Joel Armia (Montreal) – 4.80

Katso muut kertoimet yön otteluun Unibetilta!

Elokuun aikana portaalille lisätyt peliyhtiöt

Nashville Predators vs. Calgary Flames klo 04.00

Nashville Predators toivottaa Calgary Flamesin ensi yönä tervetulleeksi musiikkikaupunkiin. Nashville lähtee otteluun allaan mukava 3 – 0 voitto Chicago Blackhawksista. Chicago ottelun suurimmat sankarit olivat nollapelin pitänyt Pekka Rinne sekä hattutempun taiteillut Nick Bonino. Bonino nosti koko kauden maalisaldonsa hattutempun myötä kuuteen osumaa ja on sillä joukkueensa paras maalintekijä. Mies ei osunut viime kaudella kertaakaan kolmessa kohtaamisessa Flamesin kanssa. Olisiko nyt aika sytytellä punalamppua Flamesia vastaan?

Nashville teki tällä viikolla massiivisen jatkosopimuksen puolustaja Roman Josin kanssa. Joukkueen kapteeni on kerännyt tällä kaudella tehopisteet 5 + 8 = 12 jolla hän on puolustajien pistepörssin kolmas. Edelliseen viiteen peliin sveitsiläinen on nakuttanut kolme maalia ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä. Antaako Josi ensi yönä tiistaina tehdylle 72,5 miljoonan dollarin arvoiselle sopimukselle vastinetta maalin muodossa?

Vedonlyöntiyhtiö 888:n maalintekijäkertoimia ensi yölle:

  • Nick Bonino – 4.25
  • Roman Josi – 4.25
  • Sean Monahan (Galgary) – 2.75

Katso muut kertoimet yön otteluun Triplakasilta!

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi