NHL-tupla 10.1 klo 02.00 alkaen | Vihje

Torstain ja perjantain välisenä yönä pelataan kaksi suomalaispelaajien kannalta mielenkiintoista NHL-ottelua. Me haemme kertoimia molempiin otteluihin Boston Bruins vs. Winnipeg Jets sekä Chicago Blackhawks vs. Nashville Predators| Lue Vihje!
NHL-tupla 10.1
tammikuu 10,2020
02:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

Boston Bruins vs. Winnipeg Jets 10.1 02.00

Tuukka Raskin Boston Bruins kohtaa ensi yönä Patrik Laineen Winnipeg Jetsin. Kotijoukkue on voittanut edellisestä viidestä vain kaksi mutta viimeisimmässä ottelussa irtosi sitäkin maukkaampi 2 – 6 vierasvoitto Nashville Predatorsista. Kaikki Bruinsin kuusi maalia syntyi eri pelaajien lavasta ja peräti 14 eri pelaaja merkkautti ottelussa tehopisteitä. Jets on voittanut edellisestä viidestä kolme ja otantaan mahtuu mainittavat voitot kova vireisistä Torontosta sekä Coloradosta. Jets on ollut hyvä vierasjoukkue mutta Boston taitaa olla ensi yönä vahvempi.

Boston on hävinnyt tällä kaudella kotonaan vain kaksi ottelua varsinaisella peliajalla ja TD Garden on paha paikka mille tahansa vierasjoukkueelle. Joukkue lähtee otteluun päivän enemmän levänneenä, kun taas Jets pelasi viime yönä Torontoa vastaan ja matkusta pitkän matkan Kanadasta Massachusettsiin. Uskomme Pastrnak, Marchand, Bergeron trion johdattavan Bruinsin kotivoittoon. Bruins on voittanut edellisestä 17 kotiottelustaan Jetsiä vastaan peräti 15. Luku kasvanee yhdellä ensi yönä. Nostamme LeoVegasilta otteluun seuraavat kertoimet:

  • Boston voittaa – 1.78
  • Ottelussa yli 5.5 maalia – 1.78
  • David Pastrnak tekee maalin – 1.83

Nähdäänkö ensi yönä leuan alta rapsutusta? 😀

BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Chicago Blackhawks – Nashville Predators 10.1 klo 03.30

Viiden ottelun kuntopuntarissa Chicago Blackhawks on selvästi Nashville Predatorsia vahvempi kolmella voitolla ja kahdella tappiolla, kun Nashville on voittanut edellisestä viidestä vain yhden. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Chicagon murskaavaan 2 – 7 vierasvoittoon. Nashvillella on nyt mahdollisuus revanssiin mutta hyödyntääkö joukkue tilaisuutensa? Tilastonikkareiden trendit ovat Nashvillen puolella:

  • Predators on voittanut 10/13 edellistä otteluaan, joita on edeltänyt yli kolmen maalin kotitappio
  • Predators on voittanut 10/14 edellistä Chicago-otteluaan
  • Chicago on hävinnyt 14/20 edellistä otteluaan, jossa se on kohdannut joukkueen, joka lähtee otteluun päästettyään edellisessä pelissä vähintään 5 maalia.

Tähän kun lisää vielä sen faktan miten uusi valmentaja usein palauttaa ainakin hetkellisesti joukkueen voittojen tielle niin me lähdemme ottelussa Nashvillen kelkkaan. Otteluun tarjolla olevat vieraskertoimet:

Bethard2.15

LeoVegas2.16

Coolbet 2.17

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä