NHL-tupla 10.1 klo 02.00 alkaen | Vihje

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan neljä NHL-ottelua. Ennakoimme tänään asetelmia kahteen näistä, Carolina Hurricanes - Arizona Coyotes sekä Detroit Red WIngs - Ottawa Senators.
NHL-tupla 11.1
tammikuu 11,2020
02:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

NHL vihjeet

 

Carolina Hurricanes – Arizona Coyotes la 11.1.2020 klo 02.30

Ottelu Carolina Hurricanesia vastaan on Arizona Coyotesille back-to-back vieraspeli, joten lepoa ei ole luvassa. Joukkueella on yksi sarjan parhaista puolustus ja maalivahtiosastoista mutta loukkaantumiset aiheuttavat valmennukselle tällä hetkellä harmaita hiuksia. Joukkueen ykkösvahti Darcy Kuemper on telakalla eikä Antti Raanta ole ollut mukana kokoonpanossa kahteen edelliseen otteluun. Kolmosvahti Adin Hill pelasi viime yönä ja kaivoi kiekon neljästi selkänsä takaa. Mikäli Raanta ei ole kunnossa niin maalinsuulla saatetaan ensi yönä nähdä debyyttiottelussaan Ivan Prosvetov.

Uskomme että kotijoukkue on ensi yönä vahvempi. Isännät pääsevät otteluun kaksi päivää enemmän levänneenä sekä kotiedun boostamana. Otteluparin neljä edellistä kohtaamista ovat kaikki päättyneet kotivoittoihin ja Arizonan maalivahtitilanne on arvoitus. Coolbet tarjoaa otteluun kotivoitolle kertoimen 1.85.

SUPERBOWL KISA - COOLBET

Detroit Red Wings – Ottawa Senators 11.1 la klo 02.30

Ottawa Senators on tässä otteluparissa sarjataulukon perusteella kahdesta huonosta parempi. Senaattorit ovat kuitenkin hävinneet nyt viisi ottelu putkeen ja edellisessä neljässä ottelussa joukkueen maaliin on lyöty kiekko peräti 22 kertaa. Joukkue vaihtoi edellisessä Washington Capitals 6 – 1 tappiossa maalivahti Craig Anderssonin viiden takaiskun jälkeen. Maalinsuulle luistellut Marcus Hogberg starttaa valmennuksen mukaan Detroitia vastaan. Hogberg on päästänyt neljässä edellisessä startissaan jokaisessa vähintään neljä maalia.

Detroit Red Wings on voittanut kaksi peräkkäistä kotiotteluaan, joista toinen oli juuri joukkueen edellinen ottelu Montreal Canadiensia vastaan. Detroit on hävinnyt tämän kauden kaksi aiempaa kohtaamista Ottawalle mutta pitkässä juoksussa Detroit on voittanut 6/8 edellistä kotiotteluaan Senatorsia vastaan. Me uskomme optimisesti kotivoittoon. Detroitilla on itseluottamus kotikentällä nousussa eikä Ottawa ole voittanut vieraissa sitten 5.12. Lisäksi Ottawan puolustus vuotaa siihen malliin että sarjan tehottomimmankin hyökkäyksen omaava Detroit saa sen murrettua. Parhaan kertoimen kotivoitolle tarjoaa Coolbet lukemin 2.50.

Kun on vaikeaa niin äidit auttavat ❤ Kantaako äidit pojat voittoon asti?

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi