NHL-tupla: Philadelphia - Boston & St. Louis - Anaheim 14.1 klo 02.00 alkaen | Vihje

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan viisi NHL-ottelua. Ennakoimme tänään asetelmia kahteen näistä, Philadelphia Flyers - Boston Bruons sekä St. Louis Blues - Anaheim Ducks
NHL-tupla 14.1
tammikuu 14,2020
02:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

NHL vihjeet

 

Philadelphia Flyers – Boston Bruins ti 14.1.2020 klo 02.00

Philadelpha Flyersin ja Boston Bruinsin välinen kamppailu on ennakkoon tasainen. Joukkueiden viidestä edellisestä keskinäisestä neljä on päättynyt vain maalinerolla ja kolmesti ratkaisu on haettu jatkoajalta. Flyers on voittanut neljä näistä edellisestä viidestä. Philadelphia on ollut viime viikkoina vahva kotonaan, kun joukkue on voittanut 8/10 kotiottelustaan. Edellisessä ottelussa tuli kotitappio 0 – 1 Tampa Baylle. Nuori maalivahti Carter Hart on hyvässä vedossa ja mies on torjunut kotijäällä kiekkoja kuudessatoista ottelussa huikealla päästettyjen maalien keskiarvolla 1.49. Hart heittää hyvän haasteen joko Tuukka Raskille tai Jaroslav Halakille.

6/8 edellistä Bostonin peliä ovat olleet alle 5.5 kamppailuita. Phillyllä alle 5.5 maalin pelejä on ollut neljä edellistä kuudesta. Keskinäisissä kamppailussa alle 5.5 on pelattu niin ikään 6/8 edellisestä. Flyers on voittanut nyt kolme edellistä keskinäistä kamppailua maalikeskiarovilla 3.33 – 2.33, joten tässä on hyvät mahdollisuudet u5.5. Coolbet tarjoaa otteluun alle 5.5 maalin pelille kertoimen 1.99, alle 6.5 saa kertoimen 1.43. 

SUPERBOWL KISA - COOLBET

St. Louis Blues – Anaheim Ducks ti 14.1 la klo 03.00

Yön toisessa kamppailussa kohtaavat läntisen konferenssin ääripäät, kun konferenssin kärkijoukkue St. Louis Blues isännöi konferenssijumbo Anaheim Ducksia. Vierasjoukkue on viiden ottelun kuntopuntarissa kerännyt vain kaksi pistettä yhdellä jatkoaikavoitolla Nashville Predatorsista. Tuon tappion jälkeen Nashville erotti valmentajansa Peter Lavioletten. Vieraiden epäonneksi joukkueen paras maalintekijä Jakob Silfverberg on ollut jo kaksi kamppailua sivussa loukkaantuneena eikä miestä todennäköisesti nähdä ensi yönäkään askissa.

Hallitseva Stanley Cup mestari St. Louis on ollut vahva joukkue myös tällä kaudella. Joukkue ei ole hävinnyt 46 ottelusta kuin 10 varsinaisella peliajalla. St. Louis on voittanut edellisestä 14 ottelusta 11:sta, se on voittanut edelliset 8 otteluaan  joissa on Blues on asetettu ennakkosuosikiksi ja 4/5 edellistä maanantainpeliä ovat menneet St. Louisin nimiin. Tästä ottelusta irtoaa kotivoitto.

Fastbet tarjoaa suoralle kotivoitolle vaatimattoman kertoimen 1.66, tasoitukselle St. Louis -1.5 kerroin on jo maittavampi 2.14.

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä