NHL-Tupla 14.11 klo 04:30 alkaen | Vedonlyöntikertoimet

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan jälleen monta NHL-ottelua. Me tarkastelemme tänään otteluita Calgary Flames vs. Dallas Stars sekä Vegas Golden Knights vs. Chicago Blackhawks.
NHL-Tupla 14.11.2019
Marraskuu 14,2019
04:30

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

Calgary Flames vs. Dallas Stars 14.11 klo 04.30

Calgary Flamesin ja Dallas Starsin väliseen otteluun lähdemme hakemaan pelaajavetoa Unibetilta. Kotijoukkue Calgary Flames on ottanut tällä kaudella vastaansa peräti 633 laukausta, joka tarkoittaa noin 31,60 laukausta kohti Calgaryn maalia per peli. Nämä lukemat ovat yhdet NHL:n huonoimmat. Unibet tarjoaa omilla sivuillaan pelaajavetoja, joissa voi veikata pelaajan laukausmääriä kohti maalia. Yksi Dallasin hanakoimmista laukojista tällä kaudella on ollut Tyler Seguin joka on pommittanut kohti maalia 18 ottelussa yhteensä 55 kertaa, eli noin kolme kertaa per ottelu. Miehen yli 2.5 laukaukselle kohti maalia saa yölle kertoimen 1.75. Toinen kova pommittaja Stars-jengistä on Aleksander Radulov (47 laukausta, 2.60/ottelu). Venäläisen yli 2.5 vedolle kohti maalia kertoimen 1.85. Molemmat pelaajat saavat paljon peliaikaa ja erikoistilanne vastuuta, joten tässä oiva paikka betsata laukausmääriä joukkuetta vastaan, joka antaa vastustajille tilaa ampua.

Katso muut kertoimet yön otteluun Unibetiltä!

Tässä vielä tärkeä ilmoitus Stars-puolustaja Miro Heiskaselta!

Vegas Golden Knights vs. Chicago Blackhwks 14.11 klo 05.00

Vegas Golden Knights isännöi ensi yönä Chicago Blackhawksia. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä omassa divisioonassaan pudotuspelipaikkojen ulkopuolella, joten pisteet ottelusta kelpaavat molemmille joukkueille enemmän kuin hyvin. Kotijoukkue Vegas päätti juuri neljän ottelun mittaisen vieraskiertueen, josta irtosi vain yksi voitto ja joukkue onkin nyt kolmen ottelun tappioputkessa. Vegas ja Chicago ovat kohdanneet toisensa seitsemän kertaa sen jälkeen, kun Golden Knights liittyi NHL-sirkukseen ja uhkapelikaupungin joukkue on voittanut näistä kaikki. Vegas onkin ottelun suursuosikki pitkävetokertoimin 1.74 – 4.45 – 4.15. Ottelussa olisikin helppo hypätä Vegasin kelkkaa mutta Chicago on kolmessa edellisessä otteluissa taistellut pisteitä Torontolta, Pittsburghilta sekä Vancouverilta. Joukkue on myös johtanut jokaista näistä otteluista. Mielessämme siintääkin ujosti Unibetin pelivalinta X2, jolle saa kertoimen 2.10. Pelaajavetojen puolelta kuumia nimiä ovat Patrick Kane (5+6 edelliset kuusi peliä) sekä Alex DeBrincat (3+6 edelliset kahdeksan ottelua). Kanen maalille Unibetilla kerroin 2.70 ja DeBrincatin tehopisteelle 1.65.

Katso muut kertoimet yön otteluun Unibetilta!

Elokuun aikana portaalille lisätyt peliyhtiöt

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi