NHL-tupla 14.12 klo 02.00 alkaen | Vihje

Perjantian ja lauantain välisenä yönä pelataan jälleen NHL-lätkää. Me haemme kertoimia otteluihin Colorado Avalanche vs. New Jersey Devils & Dallas Stars vs. Vegas Golden Knight
NHL-tupla 14.12
Joulukuu 14,2019
03:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

nhl vihje ja vedonlyönti

Dallas Stars – Vegas Golden Knights 14.12 02.00

Dallas Stars teki alkuviikosta kovan ratkaisun, kun joukkue erotti päävalmentajansa Jim Montgomeryn. Erotuksen taustalla eivät olleet pelilliset syyt sillä Dallas on läntisen konferenssin kutonen ja keskisen divisioonan nelonen. Joukkueen alkukausi on siis ollut kohtuullinen. Montgomeryn potkujen syy oli ”epäammattimainen käytös” joka puhuttelee ja ravistelee tällä hetkellä NHL:ää sekä valmentajien suhdetta pelaajiin.

Stars voitti ensimmäisen ottelunsa kokeneen valmentajan Rick Bownessin alaisuudessa. Bowness on toiminut urallaan 463 ottelussa päävalmentajana ja hävinnyt niistä 289. Edellisen kerran mies oli pääkäskijä vuonna 2004 Phoenixissa. Kyseessä on siis melkoinen vanhanliiton mies. Vaikka Stars on kolmen ottelun voittoputkessa ja vaikka Stars voitti ensimmäisen pelin Bownessin alla 2 – 0 niin kyllä ei tämä valmentajanvaihto pelkästään positiivinen asia Dallasille ole. Pitkävetokertoimet pitävät Dallasia pienenä ennakkosuosikkina kotonaan mutta me lähdemme näiden poikkeuksellisten perusteluiden siivittämänä uimaan vastavirtaan.

Unibetin kertoimia otteluun:

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Colorado Avalanche – New Jersey Devils 14.12 klo 04.00

Colorado Avalanchen ja New Jersey Devilsin välisessä ottelussa ei ole kuin yksi ennakkosuosikki ja se on luonnollisesti hyvää kautta pelaava kotijoukkue. Viiteen edelliseen neljä voittoa ja kymmeneen edelliseen seitsemän. Coloradon voittosarakkeeseen pitäisi irrota helposti yksi voitto lisää Itäisen konferenssin toiseksi viimeisen seuran Devilsin kustannuksella. Myös vetomarkkinat pitävät Coloradoa selvänä voittaja ja joukkueen voitolle saa korkeimmillaankin alle 1.80 kertoimen, kertoimet ovat myös jatkuvassa laskussa. Pelimerkit otteluun kannattaakin lähteä asettelemaan tasoitusvetojen kautta, mikäli mielii isompia kertoimia. Kuten todettua, Avs on voittanut kymmenestä edellisestä seitsemän. Näistä otteluista kuusi se on voittanut vähintään kahden maalin erolla.

Betssonin kertoimia otteluun:

Coloradolla on koko sarjan paras maaliero

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä