NHL-tupla 16.1 klo 02.30 alkaen | Vihje

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan vain kaksi NHL-ottelua. Ennakoimme tänään molemmat: Montreal Canadiens - Chicago Blackhawks & St. Louis Blues - Philadelphia Flyers.
NHL-tupla 16.1
tammikuu 16,2020
02:30

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

NHL vihjeet

 

Montreal Canadiens – Chicago Blackhawks to 16.1.2020 klo 02.30

Montrealissa pelataan mielenkiintoinen ottelu jossa molemmat sarjan häntäpäähän juuttuneet joukkueet Montreal Canadiens ja Chicago Blackhawks kaipaavat kipeästi pisteitä.

Kotijoukkue on voittanut edellisestä kymmenestä vain kaksi, kaksi edellistä. Chicago sen sijaan on napannut edellisestä kymmenestä neljä joista viimeisin tuli viime yönä Ottawaa vastaan. Mitä tulee maalintekoon niin Chicago on ollut edellisissä kierroksilla terävämpi. Seuraikoni Patrick Kane on hyvässä  vireessä ja mies on kerännyt edelliseen viiteen peliin kuusi syöttöpinnaa.  

Chicagon vierasvoitolle on tarjolla yli 3.00 kerroin ja se houkuttelee. Carey Price ei ole enää parhaimmillaan, Montreal ei on voittanut edellisestä kymmenestä kotiottelusta kuin kaksi varsinaisella peliajalla joten tähän haetaan Coolbetiltä vieraskertoimet.  

  • Chicago voittaa – 3.35
  • Chicago ML – 2.45

SUPERBOWL KISA - COOLBET

St. Louis Blues – Philadelphia Flyers to 16.1 la klo 03.00

St. Louis Bluesin ja Philadelphia Flyersin kohtaaminen tarjoaa kahden hyvä vireisen joukkueen mailojen kalistelun. Hallitseva Stanley Cup mestari on neljän ottelun voittoputkessa ja Flyers kaatoi edellisessään kivenkovan Boston jatkoajalla. Tässä otteluparissa St. Louisilla on henkinen yli ote sillä nuottipaidat ovat vieneet 6/8 edellistä. Tässä otteluparissa on nähty lisäksi usein kotivoittoja, josta osoituksena 12 kotivoittoa edellisestä 17:sta.

Mielenkiintoinen fakta näiden kahden joukkueen otteissa on se, että joukkueiden avauserät ovat olleet maalirikkaita. St. Lousin viidestä edellisestä kamppailusta neljässä on tehty avauserässä yli 1.5 maalia, Philadelphian kahdeksasta edellisestä peräti seitsemässä on tehty yli 1.5 maalia avauserässä.  Nordicbet tarjoaa yli 1.5 maalin avauserällä kertoimen 1.77. Kotivoitolle tarjotaan kerroin 1.81 ja jo 39 pistettä 46 otteluun tehneen Sean Coutierin tehopisteelle saa kertoimen 1.50.

Käyttääkö Flyers-vahti jälleen telepaattisia kykyjään ensi yönä?

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä