NHL-tupla 17.12 klo 02.00 alkaen | Vihje

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan jälleen NHL-lätkää. Me haemme kertoimia otteluihin Columbus Blue Jackets vs. Washington Capitals sekä St. Louis Blues vs. Colorado Avalanche
NHL-tupla 17.12
Joulukuu 17,2019
02:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

nhl vihje ja vedonlyönti

Columbus Blue Jackets – Washington Capotitals 17.12 02.00

Metropolitan divisioonan ykkönen Washington Capitals ja divisioonan 7. Columbus Blue Jackets kohtaavat toisensa ensi yönä toisen kerran tällä kaudella. Columbus haki edellisessä keskinäisessä ottelussa 2 -5 vierasvoiton pääkaupungista. Niin ikään viime kevätkauden molemmat kohtaamiset menivät sinitakeille. Nyt Capitalsin revanssinpaikka, jos joukkue haluaa voittaa Columbuksen kalenterivuoden 2019 aikana.

Sarjan kärkiseura Washington on kovassa vireessä, kymmenestä edellisestä ottelusta 8 voittoa ja vieraskentiltä peräti viisi peräkkäistä voittoa. Capitals on tehnyt tällä kaudella 125 maalia, keskiarvolla 3.59 tehtyä maalia per peli, joka on NHL:n paras lukema. Columbuksen vastaavat luvut ovat 79 & 2.47. Edellä mainittuihin kun lisätään se fakta, että Columbus ei ole onnistunut edellisessä 18 yv:llä maalinteossa kertaakaan niin voidaan todeta, että Columbuksen maalinteko sakkaa. Ei tästä ottelusta voi odottaa kuin Washingtonin voittoa.

Unibetin kertoimia otteluun:

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

St. Louis Blues – Colorado Avalanche 17.12 klo 03.00

Läntisessä konferenssissa käydään todellinen kärkikamppailu kun St. Louis Blues isännöi Colorado Avalanchea. Joukkueet löytyvät vain yhden pisteen erolla toisistaan sarjataulukosta ja molemmat joukkueet lähtevät otteluun allaan voitot kahdesta edellisestä. Kumpi joukkue jatkaa konferenssin ja divisioonan kärkipaikalla yön ottelun jälkeen?

Vedonlyöntikertoimet povaavat St. Lousin voittoa hiuksen hienolla erolla Avsiin nähden. Niin teemme myös me. Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ovat molemmat menneet St. Louisille, maalivahti Jordan Binningtonin pysäyttäessä 41/44 Coloradon laukauksista. St. Louis on myös erityisen vahva kotonaan ja seurojen välisestä edellisestä 28 kohtaamisesta St. Lousin kotihallissa Blues on voittanut peräti 21 kun Colorodao on saanut vierasvoiton vain 7. kertaa. Loppukaneettina mainittaakoon vielä St. Lousin momentum. Joukkue nousi 0 – 3 tappioasemasta Chicagoa vastaan 4 – 3 voittoon kolmannen erän näytöksellä. Jos sama flow jatkuu niin joukkue nappaa kotivoiton.

Betssonin kertoimia otteluun:

St. Louis ei suostunut häviämään edellisessä ottelussa… 

 

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi