NHL-tupla 18.1 klo 22.00 alkaen | Vihje

Lauantaina pelataan neljä NHL-ottelua parhaaseen katseluaikaan, me poimimme samaan vihjeeseen kaksi mielenkiintoista kamppailua | Lue vihje!
NHL-tupla 18.1
tammikuu 18,2020
22:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

NHL vihjeet

Edmonton Oilers – Arizona Coyotes la 18.1.2020 klo 22.00

Kanadan Albertassa primetime aikaan kohtaavat Edmonton Oilers sekä Arizona Coyotes. Joukkueet löytyvät läntisestä konferenssista sijoilta 5 ja 8, Arizonan ollessa korkeammalla kahden pisteen  turvin. Arizona tosin on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua enemmän. 

Arizona pelasi loistavan alkukauden ja joukkue voitti otteluita erityisesti loistavasti toimineiden puolustus ja maalivahtipelien ansiosta. Ykkösmaalivahdin Darcy Kuemperin loukkaannuttua ja Antti Raannan kärsiessä jatkuvista pikkuvammoista joukkueen PMK on noussut ja tilille on kertynyt tappioita. 

Arizona on juuri nyt vähän luiskassa kun joukkue ei ole voittanut edellisestä viidestä kuin yhden. Uskomme että Edmonton viimeistelee kotiyleisön edessä kliinisemmin NHL:n pistepörssiä 74. pisteellä johtavan Connor McDavidin johdolla. Kanadalainen on hirmuisessa vireessä ja mies on tehnyt edelliseen viiteen otteluun kymmenen tehopistettä.  

Peliyhtiö CasinoWinner tarjoaa otteluun seuraavat kertoimet:

  • Edmonton voittaa – 2.20
  • Edmonton ML – 1-75
  • Connor McDavid tekee vähintään kaksi pistettä – 2.25

Myös Leon Draisaitl on iskussa, nappaa pelaajaveto kiinni livevedosta?

SUPERBOWL KISA - COOLBET

Colorado Avalanche – St. Louis Blues la 18.1 klo 22.00

Colorado Avalanchen ja St. Louis Bluesin välinen ottelu tarjoaa sarjan kärkikamppailun. Hallitseva Stanley Cup mestari St. Louis pelaa todella vahvaa kautta se on ottanut jo kymmenen pisteen kaulan konferenssin kakkosena oleviin isäntiin. Colorado on NHL:n eniten maaleja takonut joukkue mutta viime aikoina Avalanchen vyölle on kertynyt roimasti tappiota.  

  • Colorado on hävinnyt 4/5 edellistä otteluaan 
  • Colorado on hävinnyt kotijäällään 6/8 edellistä otteluaan 

St. Louis on ainoa joukkue NHL:ssä joka ei ole hävinnyt varsinaisella peliajalla ottelua jossa se on itse aloittanut maalinteon. Bluesin ylivoima on yksi sarjan parhaista ja se onkin tuottanut maaleja neljässä peräkkäisessä ottelussa.  

  • St. Louis on voittanut 4/5 edellistä otteluaan 
  • St. Louis on voittanut 6/9 edellistä vieraspeliä Coloradossa.  

Coolbet tarjoaa vierasvoitolle hyvän kokoisen kertoimen 3.05

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Nappaa primetime livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia!

Primetime lätkä tarjoaa hyvän mahdollisuuden NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä