NHL-Tupla 19.11 klo 02:00 alkaen | Vedonlyöntikertoimet

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan kaksi NHL-ottelua. Me tarkastelemme tänään molempia Washington Capitals vs. Anaheim Ducks & Arizona Coyotes vs. Los Angeles Kings | Vedonlyönti ja kertoimet
NHL-Tupla 19.11.2019
Marraskuu 19,2019
02:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Washington Capitals – Anaheim Ducks 19.11 klo 02.00

Yön ensimmäisessä kamppailussa toisensa kohtaavat Washington Capitals sekä Anaheim Ducks. Kotijoukkue Capitals on tällä hetkellä koko NHL:n kärkijoukkue ja pääkaupunkilaiset ovat ilmoittautuneet todella vahvaksi Stanley Cup ehdokkaaksi tälle kesälle. Washington on voittanut tällä kaudella 15 ottelua, joka on sarjan paras luku ja edellisestä viidestä joukkue on voittanut kolme. Anaheim sen sijaan katkaisi edellisessä ottelussa St. Louisin vieraana viiden ottelun mittaisen tappioputken. Ducks on tällä hetkellä ulkona pudotuspelijunasta 10 voitolla ja 11 tappiolla.

Kaikkien tilastojen ja järkisyiden perusteella kuuman Washingtonin pitäisi voittaa ottelu ja vedonlyöntikertoimet ovat selvästi kotijoukkueen puolella kuten esimerkiksi Fastbetin 1.77 – 4.50 – 3.80 pitkävetokertoimet osoittavat. Anaheim on kuitenkin voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista ja neljä edellisestä viidestä. Ducksin kaksi edellistä vierasvoittoa ovat myös tulleet juuri niistä otteluista, joita sen ei pitänyt voittaa. Joukkueen kaksi edellistä vierasvoittoa on tullut yli 3.50 kertoimella St. Louisista sekä Coloradosta maalierolla 3 – 9. Olisiko nyt aika kokeilla vierasvoittoa isolla kertoimella?

Ducksin Derek Grant iski viime yönä uransa ensimmäisen hattutempun, jatkuu vahva maalivire ensi yönä?

Arizona Coyotes – Los Angeles Kings 19.11.2019 klo 04.30

Yön toisessa kamppailussa kohtaavat äärimmäisen tasaisessa Tyynenmeren divisioonassa pelaavat Arizona Coyotes sekä Los Angeles Kings. Molemmilla joukkueilla on allaan edellisestä viidestä ottelusta kolme voittoa. Huonon alkukauden pelannut Kings on kolmen ottelun voittoputkessa. Arizona on ottelun suosikki mutta edessä saattaa olla tasainen kamppailu.

Arizonan ehdoton vahvuus alkukauden aikana on ollut hyvä puolustuspeli, josta osoituksena muun muassa edellisen ottelun nollapeli Calgaryä vastaan sekä joukkueen päästettyjen maalien keskiarvo 2.33. Molemmat jengit, sekä Arizona että Los Angeles ovat tehneet tällä kaudella maaleja alle 2.80 keskiarvolla per peli. Los Angelesin päästettyjen maalien keskiarvo on ollut tällä kaudella 3.60 mutta edellisessä kolmessa ottelussa Jonathan Quick on pysäyttänyt 74/80 laukausta. Joukkueiden edellisestä viidestä kohtaamisesta neljä on ollut alle 5.5 maalin pelejä. Tiedätte varmaan mihin tämä johtaa? Peliyhtiö CasinoWinneriltä saa otteluun muun muassa nämä kertoimet:

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi