NHL-Tupla 21.11 klo 02:30 alkaen | Vedonlyöntikertoimet

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan kaksi NHL-ottelua. Me tarkastelemme tänään molempia Montreal Canadiesn vs. Ottawa Senators & New York Rangers vs. Washington Capitals | Vedonlyönti ja kertoimet
NHL-Tupla 21.11.2019
Marraskuu 21,2019
02:30

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

 

Montreal Canadiens – Ottawa Senators 21.11 klo 02.30

Heikosti kauden aloittanut Ottawa Senators on osoittanut viidessä edellisessä hieman piristymisen merkkejä, kun joukkue on onnistunut napsimaan kolme voittoa (kaksi näistä sarjataulukossa heikompia seuroja vastaan). Senators onkin noussut nyt konferenssin jumbopaikalta muutaman pykälän ylöspäin. Montreal Canadiens on tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikassa mutta jengi on kahden ottelun tappioputkessa.

Montreal on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 3.50 maalia per peli, päästettyjen maalienkeskiarvon ollessa 3.05. Ottawa vastaavasti on tehnyt keskimäärin 2.75 maalia, päästettyjen maalienkeskiarvon ollessa 3.35. Pähkinänkuoressa Montreal tekee enemmän ja päästää vähemmän maaleja kuin Ottawa ja Montreal on vahva kotijoukkue. Nostamme otteluun pari kerroin peliyhtiö Gutsilta.

tappara-png2
X
Kotijoukkue voittaa 1.65Tasapeli 4.60 Vierasjoukkue voittaa 4.35
VEIKKAA

New York Rangers – Washington Capitals 21.11.2019 klo 03.00

Lähdimme edellisessä NHL-tupla vihjeessä pelaamaan rohkeasti Washington Capitalsia vastaan Anaheim Ducksin kustannuksella. Tuosta viisastuneena emme pelaa Capitalsia vastaan uudelleen. NHL:n runkosarjan kärkijoukkue on kuumassa vireessä joukkue vaikuttaa tällä hetkellä melko pysäyttämättömältä. Capitalsia kohti Stanley Cup kevättä johdattavat puolustaja John Carlson, maalivahti Braden Holtby sekä hyökkääjä Aleksander Ovechkin. Koko kolmikko on pelannut loistavan alkukauden eikä ainakaan vielä näy horisontissa hyytymisen merkkejä.

Carlson merkkautti Ducksia vastaan jo kauden 11:sta ottelun, jossa hän teki enemmän kuin yhteen tehopisteen. Holtbyn tilastot edellisestä 11:sta ottelusta on 10-0-1 ja Ovechkinin tehot edelliseen yhteentoista: 6 + 5. Eiköhän näillä perusteluilla voi lyödä Capitalsin lapulle. Tässä muutamat kertoimet Mr Greaniltä yön otteluun:

 

Kaikki tavalliset rahaliikennevaihtoehdot
Runsaasti erikoiskampanjoita
Livelähetyksiä päivittäin Unibet TV:stä
Joka kohteesta laajat tilastoseurannat
Ei blogia tai pelianalyysejä
Bonus vanhenee 30 kuluessa
Supertoto/Superscore ei mukana
Casinolla kierrätysvaatimus 25x

 

Kuuntele myös VinkkiCastin näkemys yön NHL-otteluista

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä