NHL-tupla 21.12 klo 02.00 alkaen | Vihje

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan jälleen NHL-lätkää. Me haemme kertoimia otteluihin Florida Panthers vs. Dallas Stars sekä New Jersey Devils vs. Washington Capitals
NHL-tupla 21.12
Joulukuu 21,2019
02:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

nhl vihje ja vedonlyönti

Florida Panthers vs. Dallas Stars 21.12 02.00

Atlantin divisioonan kutonen Florida Panthers isännöi ensi yönä Dallas Starsia, joka löytyy omasta keskisestä divisioonasta sijalta 3. Dallas on juuri nyt hyvin kiinni pudotuspelipaikassa, panttereilla Stalenley Cup pudotuspeleihin on matkaa pari pistettä, joten kotivoitto olisi varmasti maukas!

Florida on yksi isomaalisimmista joukkueista tällä kaudella. Panttereiden peleissä on nähty keskimäärin 6.5 maalia per peli. Joukkueen tehtyjen maalien keskiarvo on 3.39 ja päästettyjen 3.21. Dallas sen sijaan on pelannut vähämaalisia kamppailuita eikä Starsin peleissä ole nähty keskimäärin kuin 4.8 maalia. Dallasin tehtyjen maalien keskiarvo on 2.57 ja PMK 2.29.

Kysymys kuuluu, pelataanko ensi yönä over vai under? Vetomarkkinat ja useat ennakot odottavat ottelusta vähämaalista ja kertoimet ovat laskussa, kun taas yli 5.5 pelin kertoimet ovat nousussa. Joukkueiden edellisestä viidestä neljässä on nähty vähintään kuusi maalia ja Floridan kaksi edellistä ovat olleet jälleen iso maalisia otteluita. Me valitsemme kohteeksi yli 5.5 maalia. Betsson tarjoaa yli 5.5 maalille juuri nyt kerrointa 1.90 ja kuten todettua. Kertoimet ovat nousussa!

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

New Jersey Devils vs. Washington Capitals 21.12 klo 02.00

New Jersey Devils käy läpi muutoksia ja käytännössä joukkue valmistautuu jo ensi kauteen sillä Metropolitan divisioonan jumbopaikalta ja kuudentoista pisteen takamatkalta ei enää ponnisteta pudotuspeleihin. Washington Capitals sen sijaan on samaisen divisioonan ykkönen ja koko NHL:n kuumimpia joukkueita. Pääkaupunkilaiset ovat olleet todella vahvoja vieraissa, kun joukkue on voittanut 13/16 edellisetä vieraspeliä. Edellisestä kymmenestä Washington on hävinnyt vain kaksi, molemmat Columbus Blue Jacketsille.

New Jersey on hävinnyt kotonaan edellisestä viidestä peräti neljä ja keskinäisissä otteluissa Washingtonia vastaan Devils on ollut selkeä vastaanottaja. New Jersey on voittanut vain seitsemän ottelua joukkueiden edellisestä 26 kohtaamisesta. Me emme usko tämän tilaston paranevan kotijoukkueen kannalta vaan veikkamme Washingtonin suoraa voittoa. Bethard antaa kohteelle tällä hetkellä yhden parhaimmista kertoimista digitaalein 1.83

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi
Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä