NHL-tupla 23.1 klo 02.30 alkaen | Vihje & Kertoimet

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan vain kaksi NHL-ottelua. Lue vihje molempiin ja katso kertoimet!
NHL-tupla 23.1
tammikuu 23,2020
02:30

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

NHL vihjeet

Minnesota Wild – Detroit Red Wings to 22.1.2020 klo 02.30

Vierasjoukkue Detroit Red Wings saapuu Minnesotaan selässään jälleen viidenottelun mittainen tappioputki. Joukkue hävisi edellisessä kohtaamisessa Colorado Avalanchelle 6 – 3, joukkue aloitti tappiolla kolmen ottelun mittaisen vieraskiertueen. Detroit on voittanut tällä kaudella neljä vierasottelua kahdestakymmenestäneljästä. Maalivahti Jimmy Howard torjui ottelussa peräti 40 kertaa mutta tuloksena oli silti miehen kauden 15 peräkkäinen tappio. Tästä ottelusta on vaikea odottaa muuta kuin yllä olevien tilastojen synkentymistä Detroitin kannalta.

Minnesota Wildilla on edellisestä viidestä kaksi voittoa, kun se ensin katkaisi Tampa Bayn 10 ottelun voittoputken, jonka jälkeen Dallas Stars sai 7 – 0 selkäsaunan. Edellisessä ottelussa Floridaa vastaan häämötti jo jatkoaika, kunnes vierasjoukkue pantterit iskivät voittomaalin kuusi sekuntia ennen loppua. Lähdemme ottelussa vielä pudotuspelipaikasta haaveilevan Minnesotan kelkkaan varsinkin, kun kapteeni Mikko Koivu tekee ensi yönä paluun jäälle.

Coolbet kertoimet:

  • Minnesota voittaa- 1.57
  • Detriut voittaa – 5.00
  • Ottelussa yli 5.5 maalia – 1.73

SUPERBOWL KISA - COOLBET

Columbus Blue Jackets – Winnipeg Jets to 22.1.2020 Klo 03.00

Columbus Blue Jackets on äitynyt kovan lentoon vuoden vaihteen jälkeen. Joukkue on hävinnyt kymmenestä edellisestä vain kaksi, se on viiden ottelun voittoputkessa, joista kolme voittoa on tullut nollapelillä. Ykkösmaalivahtina kauteen lähtenyt Joonas Korpisalo saattaa katsella jo hieman huolestuneena sairastuvalla kuinka kovassa vireessä hänen latvialaiset varamiehensä Elvis Merzlikins ja Matiss Kivlenieks ovat. Merzlikins on torjunut neljässä edellisessä startissaan kolmen nollapeliä ja 134/136 laukausta. Nuorta latvialaista hehkutetaan juuri nyt planeetan kuumimmaksi maalivahdiksi muun muassa NBC Sportsilla.

Winnpeg Jets lähtee otteluun hävittyään viidestä edellisestä neljä. Joukkue on tehnyt tappiollisissa neljässä pelissä vain neljä maalia. Joukkue on hävinnyt nyt kaksi vieraspeliä putkeen, joista edellisen vasta toissayönä. Jetsillä on kova paikka hakea vierasreissulla pisteet kuuman Columbuksen kotihallista. Jets on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 2.96 per peli, kun Columbus on taas päästänyt vain 2.50. Me uskomme kotijoukkueen lukemien osuvan ensi yönä paremmin kohdilleen.

Coolbet kertoimet:

  • Columbus voittaa – 1.90
  • Winnipeg voitta – 3.55
  • Ottelussa yli 5.5 maalia – 1.88
BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä