NHL-Tupla 27.10 klo 22.00 alkaen | Ennakot & Kertoimet

Sunnuntai-iltana pelataan kaksi NHL-ottelua parhaaseen katseluaikaan. Lue ennakot ja katso vedonlyöntikertoimet kamppailuihin Edmonton Oilers - Florida Panthers & Detroi Red Wings - St. Louis Blues.
NHL-Tupla 27.10.2019
Lokakuu 27,2019
22:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

NBA tarjous

Edmonton Oilers – Florida Panthers 27.10 klo 22.00

Edmonton Oilers painui loistavan alkukauden jälkeen hetkeksi syviin vesiin ja joukkue pelasi jopa seitsemän erän maalittomassa putkessa. Öljymiesten hanat aukesivat kuitenkin uudelleen Washington Capitalsia vastaan edellisessä ottelussa ja Edmonton vei sen jatkoajan jälkeen nimiinsä lukemin 4 -3.  Edmontonin voiton takuumiehinä toimivat kanadalaisten ykkösketjun pelaajat Conor McDavid, Leon Draisaitl sekä Zack Kassian jotka olivat mukana jokaisessa joukkueen neljän maalissa. Tämä trio oli tehnyt ennen Washington kamppailua 60% joukkueen maaleista (luku on nyt luonnollisesti isompi) ja me se on arvioitu yhdeksi koko NHL:n merkittävimmäksi ketjuksi.

Florida Panthers hommasi täksi kaudeksi maalinsa suulle venäläisen huippuvahdin Sergei Bobrovskyn. Tästä huolimatta joukkue on päästänyt kymmenessä ottelussa peräti 39 maalia, joka on NHL:n toiseksi surkein lukema. Me uskommekin, että edellä mainostetusta kolmikosta McDavid, Draisaitl, Kassian vähintään yksi, ellei kaksi tekee maalin sunnuntaina kello 22.00 alkavassa ottelussa.

  • Connor McDavid tekee maalin – 2.06
  • Leon Draisaitl tekee maalin – 2.20
  • Zack Kassian tekee maalin – 4.00

Katso muut kertoimet yön otteluun Triplakasilta!

Elokuun aikana portaalille lisätyt peliyhtiöt

Detroit Red Wings – St. Louis Blues 27.10 klo 23.00

Sunnuntain toisessa parhaaseen katseluaikaan tulevassa NHL-ottelussa kohtaavat Detroit Red Wings sekä St. Louis Blues. Detroit-faneilla ei ole tällä hetkellä helppoa. Punasiivet ovat peräti seitsemän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tässä putkessa joukkue ei ole tehnyt kuin yhdeksän maalia ja päästänyt peräti 29 maalia.

St. Louis Blues sen sijaan on aloittanut kauden kohtalaisen väkevästi ja joukkue majailee vain neljän pisteen päässä Läntisen konferenssin kärjestä. Uskomme että Red Wings tekee kotihallissa kaikkensa katkaistakseen tappioputkensa. Riittääkö taistelu voittoon asti? Ehkä ei mutta nollille Detroitilla ei ole varaa jäädä. Molemmat joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella vähintään 5.7 maalikeskiarvolla otteluitaan, josta voimme alkaa maalailla vedonlyöntikohdetta ottelussa yli 5.5 maalia. Unibetin kertoimia otteluun:

  • Yli 5.5 maalia – 1.80
  • Detroit voittaa – 3.15
  • St. Louis voittaa – 2.04

Katso myös ottelun muut kertoimet Unibetilta!

Hyvä mahdollisuus NHL:n livevetoon!

Kello 22.00 ja 23.00 alkavat ottelut antavat hienon mahdollisuuden NHL:n livevedonlyöntiin. Nappaatko sinä kiinni McDavin maalin ennakkoon vai livestä? .

Aseta vetosi