NHL-Tupla 28.11 klo 02.00 alkaen | Vedonlyöntikertoimet

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan kolmetoista NHL-ottelua. Me tarkastelemme tänään otteluita Ottawa Senators vs. Boston Bruins sekä Arizona Coyotes vs. Anaheim Ducks | Vedonlyönti ja kertoimet
NHL-Tupla 28.11.2019
Marraskuu 28,2019
02:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

nhl vihje ja vedonlyönti

Ottawa Senators vs. Boston Bruins 28.11 klo 02.00

Boston Bruins suuntaa ensi yön otteluun Ottawa Senatorsia vastaan kuumana kuin hellankoukku. Joukkue voitti viime yön ottelussa Montreal Canadiensin peräti lukemin 1 – 8 ja sitä edellisessä Bruins nousi kotonaan 1 – 3 tappiosta 5 – 4 voittoon Minnesota Wildista. Boston menetti Wild ottelun jälkeen Patrice Bergeronin sairastuvalle mutta muu joukkue vastasi hienosti huutoon viime yönä, kun peräti kuusi eri pelaajaa teki vähintään yhden tehopisteen Canadiens-ottelussa.

Bostonin pelissä toimivat tällä hetkellä hyökkäys ja puolustuspelaaminen, Tuukka Rask ja Jaroslav Halak ovat suorittaneet alkukauden varmasti ja vain 2.43 päästetyn maalin keskiarvolla. Boston on voittanut yhdeksän edellistä Ottawa kamppailua ja ensi yönä taitaa tulla täyden kympin suora täyteen.

Bostonin suoralle voitolle saa esimerkiksi Betssonilta hyvän 2.00 kertoimen. Vierasvoitolle ja yli 5.5 maalin pelille saa jopa 3.05 kertoimen. Nämä ovat kelpo kertoimia otteluun jotka kannattaa pelata ja ehkä siinä samassa lunastaa pelisivun loistava Black Friday tarjous?

Arizona Coyotes vs. Anaheim Ducks 28.11 klo 04.30

Anaheim Ducks on ihmeellinen joukkue. Ankkalauma on voittanut kymmenestä edellisestä pelistään vain kaksi, toisen hallitsevaa Stanley Cup mestari St. Louis Bluesia vastaan ja toisen 17 ottelun pisteputkessa ollutta New York Islandersia vastaan.  Emme kuitenkaan usko, että Ducks pystyy pitämään yllä samaa suoritustasoa Coyotesia vastaan ja että kotijoukkue tulee olemaan niskan päällä tässä ottelussa. Ducks on tehnyt keskimäärin 2.91 edellisessä 11 ottelussa ja edellisen ottelun nollapelistä huolimatta joukkue on päästänyt peräti 36 takaiskumaalia edellisessä kahdeksassa ottelussaan.

Hyvin puolustava Arizona Coyotes on tällä hetkellä Tyynenmeren divisioonan kakkonen eikä se ole edelliseen seitsemään kamppailuun saman divisioonan joukkuetta vastaan hävinnyt yhtään (Se edellinen tappio Ducksille…)  Coyotes on päästänyt liigassa kolmanneksi vähiten maaleja (57) ja joukkueen otteluissa on tehty määrin 4.8 maali per peli, joka on NHL:n pienin määrä. Uskomme Coyotesin nappaavaan kotivoiton ottelussa, joka tulee olemaan vähämaalinen. Alla Betssonin kertoimia otteluun.

Tutustu myös vihjeitä laukovaan podcastiimme eli Vinkkicastiin!

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä