NHL-tupla 31.12 klo 20.00 alkaen | Vihje

Tiistaina uudenvuodenaattona pelataan primetime NHL-lätkää kello 20.00 alkaen. Me haemme kertoimia molempiin oikein sopivaan kellon aikaan alkaviin otteluihin New Jersey Devils vs. Boston Bruins sekä Washington Capitals vs. New York Islanders
NHL-tupla 31.12
Joulukuu 31,2019
20:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

NORDICBET 50€ ILMAISVETO-TARJOUS

New Jersey Devils vs. Boston Bruins 31.12 20.00

Ei ole kahta siitä kumpi joukkueista on ollut tällä kaudella parempi, Boston Bruins vai New Jersey Devils. Kertoimet 3.45 – 4.30 – 1.89 sen myös kertovat. Paholaiset ovat vähän piristyneet valmentajanvaihdoksen sekä Taylor Hallin myynnin jälkeen mutta odotamme silti ottelusta vierasvoittoa. Boston on voittanut Devilsin jo kahdesti tällä kaudella ja vanha sanontahan menee ”ei ilman kahta kolmatta”. Bruins on voittanut 4/5 edellisestä New Jerseyn vieraspelistä ja Devils on hävinnyt 6/7 edellistä kotonaan. Isossa kuvassa Boston on voittanut peräti 22/27 ottelut Devilsiä vastaan. David Pastrnakin johdolla Bostonin voitto vetokupongille.

Tarjoamme Betsafelta otteluun seuraavat kertoimet:

  • Boston voittaa – 1.83
  • Boston voittaa + yli 5.5 – 2.36
  • Pastrnak tekee maalin – 2.00

Washington Capitals – New York Islanders 31.12 klo 20.00

Pääkaupungissa pelattavan ottelun ennakkosuosikki on Washington Capitals. Washington on pelannut hyvin kotijäällään ja se on voittanut esimerkiksi kaikki kolme edellistä kotipeliään. Caps on niin ikään voittanut New York Islandersin seitsemässä edellisessä keskinäisessä viidesti. Capitals pääse otteluun myös päivän enemmän levänneenä sekä ilman matkustamista paikkakunnalta toiselle. Lisäksi tiistait ovat Washingtonin puolella.

  • Washington Capitals on voittanut 5/6 edellistä tiistaipeliään
  • New York Islanders on hävinnyt 9/13 edellisestä tiistaipelistä

Washingtonilla on ottelussa sivussa Tom Wilson, Michal Kempny, T.J. Oshie ja Christian Djoos. Uskomme että kotijoukkue voitta mutta poissaolot voivat tasoittaa puntteja.

Unibet tarjoaa otteluun seuraavia pelattavia kertoimia:

  • Washington voittaa – 2.00
  • Washington voittaa + yli 5.5 – 2.85
  • New York Islanders + 1 + yli 5.5 – 3.85

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Lätkää parhaaseen katseluaikaan! Lyö vetoa NHL:stä livevedonlyönnissä. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi