NHL-Tupla 5.11 klo 02.00 alkaen | Ennakot & Kertoimet

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan neljä NHL-ottelua. Lue ennakot ja katso vedonlyöntikertoimet kamppailuihin New York Rangers vs. Ottawa Senators sekä Detroit Red Wings vs. Nashville Predators.
NHL-Tupla 5.11.2019
Marraskuu 05,2019
02:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

New York Rangers vs. Ottawa Senators 5.11 klo 02.00

Surkean alkukauden pelannut New York Rangers on alkanut vihdoin löytää juonen päästä kiinni. Rangers on voittanut edellisestä neljästä ottelustaan kolme. Kaksi viimeisintä ovat tulleet kovia jengejä Nashvillea sekä Tampa Bayta vastaan. Sunnuntain vierasvoitto Nashvillestä olisi voinut kuitenkin jäädä haaveeksi, jos Predators-miehistö olisi yrittänyt edes vähän tosissaan mutta yhtä kaikki Rangers voitti lukemin 1-2.

Jos New Rangers on pelannut huonon alkukauden niin Ottawa Senators on suorittanut vielä huonommin. Senators on pisteiden valossa juuri nyt koko NHL:n huonoin joukkue. Kanadalaisilla on kolmen voiton ja yhden tasapelin myötä kasassa vasta 7 pistettä. Joukkueen tilanteen tekee entistä tukalammaksi pitkä sairaslista. Ryan Callahan, Artem Anisimov ja Scott Sabourin ovat näillä näkymin pois ottelusta.

Uskomme ottelussa kotijoukkue New York Rangersin voittoon. Kertoimet kotijoukkueen suoralle voitolle ovat esimerkiksi peliyhtiö Unibetilla 1.90

Vedonlyöntiyhtiö Unibetin muita kertoimia ensi yölle:

  • Rangers voittaa (sis. JA + RL) – 1.56
  • Senators voittaa – 3.35
  • Senators voittaa (sis. JA + RL) – 2.48

Katso muut kertoimet yön otteluun Unibetilta!

Elokuun aikana portaalille lisätyt peliyhtiöt

Detroit Red Wings vs.Nashville Predators 5.11 klo 02.00

Edellisessä ottelussa New York Rangersille hävinnyt Nashville Predators vierailee ensi yönä Little Caesers Arenalla Detroitissa. Nashville koki niukan kaksi 1 – 2 kotitappion sunnuntain iltapäiväpelissä. Joukkue ei antanut Rangersille liikaa mahdollisuuksia maalintekoon ja Juuse Saros pelasi maalinsuulla hyvin mutta kokonaisuutena Predatorsin peli oli sunnuntaina aika surffailua. Ottelusta ei voi kuin parantaa ja uskomme että joukkueen peli-ilme on ensi yönä vieraskaukalossa parempi kuin sunnuntaina.

Pekka Rinne palannee ensi yönä Nashvillen maalinsuulle. Betoni-Pekka on ollut tällä kaudella jäätävässä iskussa ja tilillä on jo muun muassa pari peräkkäistä nollapeliä. Detroit Red Wings sen sijaan on koko NHL:ssä toiseksi vähiten maaleja tehnyt joukkue ja edellisessä ottelussa Floridaa vastaan punasiivet jäivät nollille. Tästä kun laskee yhteen yksi + yksi niin voidaan ennakoida, että Detroitin maalinteko tulee olemaan Nashvilleä ja Rinnettä vastaan tervanjuontia. Nostammekin esiin kertoimet nimenomana Nashvillen voiton kannalta.

Vedonlyöntiyhtiö 888:n kertoimia ensi yölle:

  • Nashville voittaa – 1.80
  • Nashville voittaa (tasoitusveto -1)  – 2.00
  • Nashville voittaa päästämättä maaliakaan  – 10.00

Katso muut kertoimet yön otteluun Triplakasilta!

Painaako tuore synttärisankari luukut kiinni ensi yönä?

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi