NHL-tupla 7.1 klo 02.00 alkaen | Vihje

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan kaksi NLH-ottelua. Me haemme kertoimia molempiin otteluihin Montreal Canadiens vs. Winnipeg Jets sekä Toronto Maple Leafs vs. Edmonton Oilers | Lue Vihje!
NHL-tupla 7.1
tammikuu 07,2020
02:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

NHL vihjeet

Montreal Canadiens vs. Winnipeg Jets 7.1 02.00

Kotijoukkue Montreal Canadiens käy läpi vaikeaa vaihetta. Joukkue on hävinnyt kaikki viisi edellistä otteluaan ja suurin osa tappiosta on ollut kirpaisevia maalin häviöitä. Canadiens on myös todella rikkonainen kokoonpanon osalta eikä edes kotona kulje on, kun viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet vain yhden jatkoaikavoiton. Neljän avainhyökkääjän ollessa telakalla Montreal päästi pestata avukseen Ilya Kovalchukin. Miehen kausi ei lähtenyt vakuuttavasti käyntiin Los Angelesissa ja tuloksena oli potkut. Saako venäläinen tuloksia aikaiseksi Canadiens-paidassa? Montreal on tehnyt vain neljä maalia edellisessä kolmessa kamppailussa, joten tehoja kaivataan.

Winnipeg Jets on hävinnyt kaksi edellistä peliään mutta kokonaisuutena joukkue on parempi kuin sekaisin oleva Montreal. Jets on tehnyt kolmellatoista viime ylivoimalla kolmetoista maalia. Edellisestä kymmenestä kohtaamisesta kahdeksassa on tehnyt yli 5.5 maalia. Joko pelimerkit alkavat hahmottua? Alla muutamat LeoVegasin kertoimet otteluun:

  • Jets voittaa – 3.05
  • Yli 5.5 maalia – 1.66
  • Jets yli 2.5 maalia – 1.82.
  • Ilya Kovalchuk tekee maalin – 3.45

Ilya Kovalchukin eka veto Montreal-paidassa ei painunut maaliin…

 

BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Toronto Maple Leafs – Edmonton Oilers 7.1 klo 02.00

Torontossa nähdään ensi yönä kahden perinteikkään kanadalaisseuran kohtaaminen, kun Toronto Maple Leafs isännöi Edmonton Oilersia. Toronto lähtee kertoimien 1.77 – 4.30 – 3.95 valossa otteluun ennakkosuosikkina. Joukkueen peli on ollut uuden päävalmentajan Sheldon Keefen alaisuudessa häikäisevää. Keefen Maple Leafs päävalmentaja uran 20 ensimmäistä peliä ovat tuottaneet tilastot 15 – 4 – 1 ja tämä on koko organisaation historian paras startti kahteenkymmeneen peliin. Kukaan muu valmentaja ei ole siis vuodesta 1917 alkaen aloittanut uraansa yhtä vahvasti Toronton penkin takana kuin Keefe…

Keskinäisässä otteluissa Toronto on niskan päällä ja pahasti. Isännät ovat voittaneet sekä kaiken kaikkiaan seitsemän edellisetä kohtaamista sekä voittaneet seitsemän edellistä Torontossa pelattua keskinäistä kamppailua. Toronton peli on tällä hetkellä yksinkertaisesti niin toimivaa että 138 takaiskua maalia tällä kaudella kokenut Edmonton on helisemässä. Kotivoitto lapulle, markkinoiden parasta kerroin tarjoaa tällä hetkellä Bethard lukemalla 1.80.

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi