NHL-Tupla 9.11 klo 21.00 alkaen | Vedonlyöntikertoimet

Perjantaina 9.11 pelataan yhteensä viisi NHL-ottelua. Ensimmäiset alkavat jo kello 21.00 primetime aikaan perjantai-iltana ja loput tahkotaan suomen aikaan lauantaina aamuyöllä.
NHL-Tupla 9.11.2019
Marraskuu 09,2019
21:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

Buffalo Sabres vs. Tampa Bay Lighning 9.11 klo 21.00

Perjantai-illan primetime kiekkoa tarjoilevat meille tällä kertaa NHL Global Seriesin muodossa Buffalo Sabers vs. Tampa Bay Lightning, jotka kohtaavat toisensa Ruotsissa Tukholmassa. Erityisesti kotijoukkueen Buffalon pelaajille kyseessä on iso ottelu koska joukkueessa on todella paljon sinikeltaisia pelaajia. Kuka ruotsalaispelaajista tekee maalin kotiyleisön edessä? Vai varastaako suomalaispuolustaja Henri Jokiharju ja Rasmus Ristolainen shown? NordicBetin maalintekijäkertoimet Buffalon ruotsalaisille ja suoamalaispakeille:

  • Victor Olofsson – 3.00
  • Marcus Johansson – 3.15
  • Rasmus Dahlin – 6.50
  • Rasmus Ristolainen – 9.00
  • Henri Jokiharju – 14.00

Näin syntyi Jokiharjun uran ensimmäinen muutama yö sitten: 

Vedonlyöntikertoimet ottelun voittajalle ovat selvästi Tampa Bayn puolella lukemin 3.20 – 4.50 – 1.95. Buffalo aloitti kauden vahvasti ja paineli välillä jopa konferenssin kärjessä mutta edelliset viisi ottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton. Buffalo on kuitenkin edelleen reippaasti Tampaa ylempänä sarjataulukossa ja joukkueelle on ihan hyvät mahdollisuudet voittoon myös Tukholmassa. Sabres on tilastojen valossa tämän kauden kolmanneksi tehokkain ylivoimajoukkue, kun Tampa taas on alivoimaprosenttien valossa vasta sijalle 27. Buffalon maalivahti Carter Hutton on päästänyt korkeintaan kaksi maalia kuudessa ottelussa edellisestä yhdeksästä startistaan. Näiden pienten perusteluiden valossa Buffalon kerroin 3.20 ei kuulosta hullumalta.

Katso muut kertoimet yön otteluun NordicBetiltä!

Detroit Red Wings vs. Boston Bruins 9.11 klo 02.30

Detroit Red Wingsin ja Boston Bruinsin välisessä NHL-ottelussa ei kaiketi ole kuin yksi ennakkosuosikki ja se ei ole viidestätoista edellisestä ottelusta vain kaksi voittanut kotijoukkue Detroit. Vedonlyöntisivustojen pitkävetokertoimet otteluun ovat armottomat. Esimerkiksi Fastbet tarjoaa otteluun kertoimet 3.95 – 4.25 – 1.77. Kotijoukkue Detroitin alkukausi on ollut huono, kun taas Boston Bruins itäisen konferenssin kakkosena ja joukkueella on tällä hetkellä maalinsuulla tuli kuuma Tuukka Rask sekä ehkä koko NHL:n tappavin ykkösketju David Pastrnak, Patrice Bergeron ja Brad Marchand. Onkin todella vaikea lähteä hakemaan ottelusta muuta kuin Boston voittoa. Detroit on hävinnyt neljä edellistä kamppailuaan kaikki vähintään neljällä maalilla, joten tätä vasten peilaten Bostonille -1,5 tasoitusveto tarjoaa vielä hyvän pelikohteen kertoimella 2.14.

Potentiaalisista maalintekijöistä on nostettava Nordicbetin kertoimilla esille tietenkin David Pastrnak (2.00), Brad Marchand (2.10) sekä pienenä villinä korttina Valtteri Filppula (6.00). Suomalaispelaaja onnistui maalinteossa edellisesssä ottelussaan ja yhteensä Valle on tehnyt neljä pinnaa viidessä edellisessä ottelussa.

Katso muut kertoimet yön otteluun Fastbetilta!

Elokuun aikana portaalille lisätyt peliyhtiöt

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Primetime lätkä antaaa NHL:n livevedonlyöntiin ihan uutta boostia. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi