NHL-tupla 3.12 klo 02.30 alkaen | Vedonlyöntikertoimet

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan jälleen NHL-lätkää. Me haemme kertoimia otteluihin Detroit Red Wings sekä New York Islanders & St. Louis Blues vs. Chicago Blackhawks
NHL-tupla 3.12
Joulukuu 03,2019
02:30

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

nhl vihje ja vedonlyönti

Detroit Red Wings vs. New York Islanders 03.12 klo 02.30

Vierasjoukkue New York Islanders tulee tänään hyvin todennäköisesti syventämään Detroit Red Wingsin ahdinkoa. Kotijoukkue on hävinnyt nyt yhdeksän peräkkäistä ottelua ja kun Islanders sai kolmen ottelun suvantovaiheen jälkeen kelkan jälleen kääntymään voittojen tielle niin ei tästä ottelusta voi isoja juhlia Detroitille povata.

Detroitin maaliero yhdeksän ottelun tappioputken aikana on karmaiseva 40 – 16. Edelliseen viiteen otteluun joukkue on tehnyt vain neljä maalia ja jäänyt tässä otannassa peräti kahdesti nollille. Detroitin paras maalintekijä Anthony Mantha on edelleen sairastuvalla yhdessä Justin Abdelkaderin, Trevor Daleyn sekä Danny DeKeyserin kanssa. Islandersin suoralle voitolle saa vedonlyöntiyhtiöiltä noin 1.80 kerrointa, joka on hyvä pelivalinta. Alla muutama poiminta Betssonin kertoimista yön otteluun:

Islandersin suoralle voitolle saa esimerkiksi Betssonilta kohtalaisen 1.81 kertoimen. Islandersin voitolle sekä yli 4.5 maalin pelille (sis JA + RL) saa sen sijaan kertoimen 1.93. Nämä ovat kelpo kertoimia otteluun jotka kannattaa pelata ja ehkä siinä samassa lunastaa pelisivun loistava vielä viikon jatkuvat Black Friday tarjous?

Chicago Blackhawks vs. St.Louis Blues 3.12 klo 3.30

Hallitseva Stanley Cup mestari St. Louis Blues vierailee ensi yönä Chicago Blackhawksin luona. Inkkarit ovat hävinneet viidestä edellisestä ottelustaan neljä. Kaksi edellistä tappelua tulivat viikonlopun back-to-back peleissä Colorado Avalanchelle. Joukkue verkkoon tehtiin näissä kahdessa ottelussa peräti 12 maalia ja joukkueen maalivahti Robin Lehner totesi ”tämä on noloa, meidän on pakko kääntää homma ympäri”.

Blackhawksin kannalta me emme valitettavasti usko, että homma alkaa luistaa sen hohdokkaammin St. Lous ottelussa. St. Louisilla on koko sarjan viidenneksi paras puolusta ja joukkueen päästettyjen maalien keskiarvo ottelua kohden on vain 2.59. Kotijoukkue on myös yksi NHL:n tehokkaimmista joukkueista ylivoimalla. Erikoistilannepelaaminen ja puolustuspeli ottavat ensi yönä voiton. Chicago on onnistunut maalinteossa 2.84 keskiarvolla, se ei riitä St. Louisia vastaan.

Tutustu myös vihjeitä laukovaan podcastiimme eli Vinkkicastiin!

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä