NHL: Vegas Golden Knights - Florida Panthers 1.3.2019 Klo 05.00

Viva Las Vegas!
NHL: Vegas Golden Knights - Florida Panthers
Maaliskuu 01,2019
05:00

NHL: Vegas Golden Knights – Florida Panthers otteluennakko ja vihje

Kiekko tippuu Las Vegasissa jäähän aamuyöllä kello 05.00 kun Vegas Golden Knights isännöi Florida Panthersia. Kertoimien valossa kotijoukkue on ottelun selkeä ennakkosuosikki nuneroin 1.78 – 4.4.0 – 3.90.  Miten sinä uskot ottelun päättyvän? Lue otteluennakko ja lyö vetoa!

Vegas Golden Knights menossa jälleen Stanley Cup pudotuspeleihin

Las Vegas katkaisi edellisessä ottelussaan kolmen ottelun tappioputken, kun kultaiset ritarit selättivät Dallas Starsin lukemin 4 – 1. Voiton takuumiehinä ottelussa toimivat Max Pacioretty sekä Marc-Andre Fleury. Pacioretty iski ottelussa kaksi maalia, ja Fleury torjui jo kauden 30. voittonsa. Veteraanimaalivahti on ollut jälleen tällä kaudella mies paikallaan putkien välissä. Fleury on pelannut koko kauden päästettyjen maalien keskiarvolla 2.61 ja torjuntaprosentilla 90,8%. Fleury on kohdannut tällä kaudella kertaalleen Floridan ja silloin tuli pataan, yön ottelussa onkin varmasti revanssihenkeä. Fleury on pelannut todella hyvin kotikentällään T-Mobile Arenalle 91,4% torjuntaprosentilla. Nasahtaako tänään tilille voitto numero 31.?

Vegas on ollut viime aikoina vahva joukkueita vastaan jotka ovat sijoittuneet sarjataulukossa Golden Knightsin alapuolelle. Kymmenen edellistä ottelusta heikompia jengejä vastaan ovat tuottaneet 8 voittoa ja 2 tappioita. Vegas on ollut vahva myös paikallista aikaa torstaina pelattavissa pelissä, kahdeksan edellistä torstaipeliä ovat kuudesti päättyneet Golden Knightsin hyväksi. Voitto yön kamppailusta ja Läntisen konferenssin viides sija sekä St. Louis Bluesin niskavillat ovat jo hengitysetäisyydellä. Tyynen meren divisioonan kolmas sija on jo käytännössä varma ilman erityisen suurta romahtamista tappioputkeen.

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Jatkuuko Aleksander Barkovin vahva vire?

Florida Panthersin tämän kauden paras pistemies on suomalainen Aleksander Barkov. Joukkueen kapteeni on tikannut tällä kaudella lukemat 26 + 40 = 66. Erityisesti viidessä viimeisessä ottelussa Barkov on kantanut joukkuetta selässään, kun mies on iskenyt näissä peleissä peräti yhdeksän tehopistettä. Florida onkin voittanut kymmenestä edellisestä ottelustaan kuusi ja aurinkorantojen hiekoilla on alkanut kyteä vielä pieni toivonkipinä sen suhteen, että seura selviäisi pudotuspeliotteluihin asti. Tehtävä on todella haastava, ellei jopa mahdoton, sillä Atlantin divisioonan viimeinen pudotuspelipaikka on Montreal Canadiensin hallussa ja kymmenen pisteen päässä.

Tätä luvassa jälleen ensi yönä?

Mikäli Florida haluaa ensi yönä Vegasin päänahan, niin joukkue tarvitsee onnistumisia Barkovilta sekä hyviä otteita konkarimaalivahti Roberto Luongolta. Luongo ei ole kohdannut koskaan urallaan Vegasia mutta vieraissa peli ei ole tällä kaudella kulkenut. Veteraanin torjuntaprosentti on ollut vieraissa 88,4% ja kotona 91,5%. Siinä missä Vegasille maistuu torstaipelit niin Floridalla ne eivät ole kovin suurta herkkua. Joukkueen yhdeksästä viimeisestä torstai-illan kamppailusta 7 on päättynyt heidän tappiokseen.

Aleksander Barkoville

Me lähdemme illan otteluun häpeilemättä Aleksander Barkovin kelkassa. Suomalaisnuorukainen painelee tällä hetkellä kuuden ottelun pisteputkessa ja kymmenen päivän otannassa vain Nikita Kucherov on ollut Barkovia kuumempi pelaaja. Peliyhtiö Coolbet tarjoaa aamuyön otteluun Barkovin maalille kertoimen 3.60. Yhdelle tehopisteelle kerroin on 1.65 ja kahdelle 3.65. Minkä vaihtoehdon sinä poimit lapulle?

Aseta vetosi