NHL-tupla 10.12 klo 02.00 alkaen | Vihje

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan jälleen NHL-lätkää. Me haemme kertoimia otteluihin Ottawa Senators vs. Boston Bruins & Colorado Avalanche vs. Calgary Flames
NHL-tupla 10.12
Joulukuu 10,2019
02:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

nhl vihje ja vedonlyönti

Ottawa Senators vs. Boston Bruins 10.12 klo 02.30

Ottawassa kohtaavat kaksi edellisen ottelun hävinnyttä joukkuetta, kun Ottawa Senators isännöi Boston Bruinsia. Ottawa lähtee otteluun allaan yksi voitto ja neljä tappiota edellisestä viidestä. Niin ikään neljä viidestä ottelusta ovat olleet over 6.5 maalin pelejä. Atlantin divisioonan surkeimpiin joukkueisiin tällä kaudella lukeutuva Ottawa on päästänyt 3.13 maalia per peli. Tämä tietää ongelmia puolustukselle, kun vastaan asettuu Bostonin hyökkäyskalusto, joka on nakuttanut 3.50 maalin keskiarvolla osumia.

Ottelusta on vaikea lähteä etsimään voittajaa mistään muualta kuin vierasjoukkue Bostonin vaihtoaitiosta. Bostonin suoran voiton kerroin 1.90 Unibetilta kelpaa kokeiltavaksi. Yli 6.5 maalin pelille saa kertoimen 2.38

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Colorado Avalanche vs. Calgary Flames 10.12 klo 2.00

Kotijoukkue Colorado Avalanche on keskisen divisioonan toisena ja joukkue on pelannut todella vakuuttavasti edellisillä kierroksilla. Colorado on kuuden ottelun voittoputkessa ja kokonaisuudessaan edelliset kymmenen ottelua ovat tuottaneet kahdeksan voittoa. Viimeisin voitto irtosi Boston Bruinsista vieraskaukalossa 1 – 4 lukemin. Colorado on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 3.69 maalia per peli ja joukkueen ehdoton kapellimestari on ollut Nathan MacKinnon joka on takonut tähän mennessä tehopisteet 18 + 27 = 45.

Calgary on niin ikään voittoputkessa. Kanadalaisten putken pituus on neljä voittoa. Edellisestä kymmenestä joukkue on voittanut viisi. Coloradoa vastaan Flames ei ole tällä kaudella pärjännyt vaan joukkue on hävinnyt molemmat edelliset kohtaamiset. Flames on Tyynenmeren divisioonan vitonen ja omaa hyvät mahdollisuudet pudotuspeleihin. Joukkueen maalinteko kuitenkin sakkaa ja se on tehnyt Itäisessä konferenssinsa kolmanneksi vähiten häkkejä. Joukkueen tehtyjen maalien keskiarvo on vain 2.52 per peli.

Uskomme hyvä vireisen Coloradon vievän ottelun. Kotietu, loistava voitto Bruinsista sekä kuumat suomalaiset Donskoi sekä Rantanen yhdessä MacKinnon kanssa voittavat Flamesin kenttäpelaajat. Coloradon suoralle voitolle tarjotaan Unibetilla kerrointa 2.02 joka on oikein hyvä. Jatkoaika ja rankkarit mukaan lukien Avsin voitolle saa kertoimen 1.62.

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä