NHL: Washington Capitals - Pittsburgh Penguins - Kauden keskinäiset 1 - 1

Viime kausien mahtava taistelupari Washington Capitals vastaan Pittsburgh Penguins kohtaa jälleen torstain ja perjantain välisenä yönä. Kauden keskinäiset kohtaamiset ovat tasan 1 - 1, kumpi joukkue vie tällä kertaa pidemmän korren?
NHL-vihje
NHL: Washington Capitals - Pittsburgh Penguins
Joulukuu 20,2018
03:00

NHL: Washington Capitals vs. Pittsburgh Penguins otteluennakko ja vihje

Washington Capitals on nähty NHL:n pudotuspeleissä historian saatossa 28 kertaa, Pittsburgh Penguinsin pistäessä hieman paremmaksi 33:lla pudotuspeli esiintymisellä. Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että molempien sarakkeeseen voidaan lisätä keväällä yksi merkintä lisää osallistumisesta Stanely Cup pudotuspeleihin. Caps lähtee tulevaan otteluun vahvassa kotivireessä ja on tästä syystä ansainnut Unibetin kertoimien (2.18 – 4.00 – 2.88) valossa otteluun hienoisen etulyöntiaseman.

VIAPLAY; Katso matsi kello 03.00 alkaen

Washington Capitals vahvassa vireessä

Washington Capitals on tällä hetkellä kovassa vireessä. Joukkue on viiden ottelun voittoputkessa ja kaiken kaikkiaan joukkue on voittanut 14:sta edellisestä pelistä peräti 12. Capitals on noussut vahvan jakson ansioista Metro divisioonan kärkeen. Yksi pääkaupunkilaisten vireen syistä löytyy numerolla 8. pelaavasta pelaajasta Aleksander Ovechkinista. Suomalaisen Patrik Laineen johtopaikka maalipörssin kärjessä on painunut jo unholaan, kun Ovechkin alkanut lyödä pikkumustaa kiukulla verkon perukoille. Ovehckin on sytyttänyt punalampun kuudessa peräkkäisessä pelissä ja päässyt pisteille peräti neljässätoista edellisessä. Venäläinen on pelottavan kovassa formussa.

Pingviinit yskähdelleet kauden alussa

Pittsburgh Penguins käy läpi vaikeaa kiekkokautta. Joukkueen otteet tuntuivat jo parantuneen, kun pingviinit voittivat viisi ottelua seitsemästä mutta sitten tulivat vastaan ankat ja turpaan tuli kotikaukalossa lukemin 2 – 4. Pittsburgh johti jo ottelua lukemin 2 – 0 mutta niin vain momentum kääntyi ja päävalmentaja Sullivan manasi miten joukkue ei pysty ehjään 60. minuutin peliin. Penguinsin kauden saldo on nyt 15 voittoa ja 16 tappiota. Joukkue majailee divisioonansa neljännellä sijalla. Nippelitietona mainittakoon, että Washington Capitals on ollut Penguins maalivahti Matt Murraylle melkoinen mörkö, Murrayn päästettyjen maalien keskiarvo NHL-uralla Capseja vastaan on peräti 3.93.

The Great Eight ja punalamppu

Kuten jo todettua Aleksander Ovechkin on nyt kuuma pelaaja ja Capitalsin arkkivihollinen Pittsburgh saa miehen syttymään entistä isommin. Ovie on tikannut urallaan 54 ottelussa Pittsburghia vastaan tehot 35 + 23. Tiedät jo varmaan mihin tämä johtaa? Lapulle tähän otteluun ehdottomasti maalintekijäveikkaukseen Ovechkin kertoimella 1.97. On myös täysin mahdollista, että venäläinen juhlii kahden tehopisteen iltaa. Tälle kohteelle kerroin on 2.50.

Aseta vetosi