Saako Patrik Laine maalitilin auki Dallasia vastaan? Jets - Stars yön suomalaispelinä!

Laine on liplatellut aika rauhallisesti viime pelit, olisiko aika tehdä taas maaleja?

Patrik Laineen ja Joel Armian Winnipeg Jets saa vieraaksi Kari Lehtosen ja Esa Lindellin Dallas Starsin. Patrik Laineen peli on tökkinyt huolella viime peleissä, ruuti on ollut todella märkää. Puhaltaako marraskuussa uudet tuulet?

Jotain Laineen kehnosta vireestä kertoo se, että edellisessä pelissä mies pelasi vain alle 14 minuuttia eikä saanut aikaiseksi laukaustakaan vastustajan maalia kohti. Kyseessä on vasta viides kerta kun näin käy. Viime ottelu oli myös neljäs peräkkäinen ottelu kun Laine ei pääse tehopisteille. Kauden alussa käydyt puheet Laineen maalikuninkuudesta voidaan siis ihan reippaasti unohtaa, jonain toisella kaudella sitten?

Mark Scheifele on ollut Winnipegin alkukauden parhaita:

Tässä ottelussa kertoimet ovat suht tasan, mutta kertoimenlaskijat pitävät Dallasia lievänä suosikkina. Tilastojen mukaan voittaja olisi viime pelien perusteella Winnipeg, mutta ei kannata pelkästään tilastoja katsella tässä pelissä. Molemmat ovat toki ottaneet kaksi voittoa nyt putkeen, kumpi mahtaa ottaa sen kolmannen?

Laine kihauttaa maalin, kaks?

Patrik Laine varmasti tietää mistä homma kiikastaa ja ehkä jo tässä pelissä nähdään tuttua Lainetta ja vetoja tulee? Niitä pitää nyt saada siitäkin huolimatta että Lainetta pidetään kiinni vastustajan toimesta ihan eri lailla kuin viime kaudella.

Kotijoukkueen kentälliset ovat viime peleissä olleet kutakuinkin tätä luokkaa:

Kyle Connor – Mark Sheifele – Blake Wheeler, Toby Enström – Dustin Byfuglien

Nikolaj Ehlers – Bryan Little – Patrik Laine, Joshua Morrisey – Jacob Trouba

Brandon Tanev – Andrew Copp – Shawn Matthias, Dmitry Kulikov – Tyler Myers

Brendan Lemieux – Matt Hendrcks – Joel Armia

Dallasin ykköskentästä puhuttiin melkoisena monsterikenttänä kauden alussa. Ihan siihen vauhtiin ei kolmikko ole vielä päässyt, mutta NHL on vasta alkusuoralla ja on siellä jo piristystä näkyvissä Benn – Seguin – Radulov osastolla.

Jamie Benn – Tyler Seguin – Alexander Radulov, Marc Methot, John Klingberg

Antoine Roussel – Jason Spezza – Brett Richie, Dan Hamhuis, Greg Pateryn

Gemel Smith – Radek Faksa – Tyler Pitlick, Jamie Oleksiak, Esa Lindell

Matthias Janmark – Devin Shore – Remi Elie

Tulisiko Esa Lindelliltä taas maali?

Vaikka viimeisin ottelu on ollut vähämaalista vääntöä, niin heitetään tähän peliin yli 5.5 maalia, voitto voi lipsahtaa kummalle tahansa. 10 otteluun ei Winnipegissä ole nähty tasapeliä tai edes yhden maalin voittoa. Kumman sinä laitat kupongille voittamaan ottelun?

Vaikka viimeisin ottelu on ollut vähämaalista vääntöä, niin heitetään tähän peliin yli 5.5 maalia, voitto voi lipsahtaa kummalle tahansa. 10 otteluun ei Winnipegissä ole nähty tasapeliä tai edes yhden maalin voittoa. Kumman sinä laitat kupongille voittamaan ottelun?

Aseta vetosi