NHL: Winnipeg Jets - Minnesota Wild 27.2.2019 Klo 03.00

Winnipeg Jets palaa vieraskiertueelta kotikaukaloon. Miten siirtomarkkinoilla vahvistunut seura pärjää voittoputkessa olevaa Wildia vastaan?
NHL: Winnipeg Jets - Minnesota Wild
Helmikuu 27,2019
03:00

NHL: Pittsburg Penguins  – Calgary Flames otteluennakko ja vihje

Mikko Koivun ja Mikael Granlundin edustama Minnesota Wil… Ei kun siis pelkästään Mikko Koivun, joka on muuten loukkaantunut, edustama Minnesota Wild kohtaa ensi yön NHL-kierroksella Winnipeg Jetsin. Jatkaako Jetsin Patrik Laine maagista maalivirettään vai onko Fortnite kastellut taas ruudin? Miten Wild pärjää ilman suomalaisiaan? Muuttuko tämä otteluennakko loppua kohden yhtään järkevämmäksi? Ota riski, lue ja lyö vetoa!

Winnipegin paluu kotiluolaan vieraskiertueelta – Osuuko Patrik Laine?

Winnipeg Jets palaa ensi yönä kotikaukaloonsa kolmen ottelun mittaiselta vieraskiertueelta. Kiertue ei mennyt ihan nappiin, kun joukkue koki reissunsa aika ensin 7 -1 rökäletappion Colorado Avalanchelle sekä sekä 4 – 1 tappion Arizona Coyotesille. Suomalaisissa iltapäivälehdillä näistä tappiosa ei ole kuitenkaan mainittu halaistua sanaa, sillä otsikot ovat varastanut muuan Patrik Laine. Ensin Laine iski kaksi maalia Jetsin kiertueen ainoassa voitossa, joka tuli Vegas Golden Knightsin kustannukselle ja sitten vielä Winnipegin ainoikaisen Arizona tappiossa. Suomalaiset kiekkofanit odottavat tällä hetkellä vesikielellä että aukesiko Laineen ketsuppipullo vai ei? Vastustajat sen sijaan purevat hampaitaan siinä pelossa, että ei kai se, Tappara-fanien keskuudessa lempinimellä ”Pyhä Patrik”, tunnettu peto herää juuri ennen Stanley Cup pudotuspelejä?

Peliyhtiö Betsson tarjoaa tällä hetkellä kertoimen 2.35 (samat digitaalit kuin legendaarisella NHL-tulosten teksti-TV sivulla, sattumaako?) Laineen maalille. Tamperelaisen maali saattaa hyvinkin nähdä tänään päivänvalon, jos ja kun mies saa ylivoimavastuuta eikä mailantuppi purista liikaa nyrkissä. Oman mausteensa koko Winnipegin pelaamiseen ja Laineen ketjuun tuo joukkueen juuri eilen hankkima hyökkääjä Kevin Hayes. Kohtaako Hayesilla heti kemiat uusien joukkuetoverien kanssa? Miehen pelaamisesta yön ottelussa ei ole vielä täyttä varmuutta mutta Betsson on silti lyönyt Hayesin maalille debyyttiottelussa kertoimen 4.75. Panos palautetaan jos Hayes ei ole kokoonpanossa.

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Jatkaako Minnesota Wild voittoputkeaan?

Minnesota Wildin kymmenen edellisen ottelun otanta on ailahtelevainen. Ensin tuli viisi ottelua putkeen pataan mutta sitten joukkue laittoi uuden vaihteen silmään ja nyt Wild painelee kolmen ottelun voittoputkessa. Voitoista maukkain on varmasti St. Louis Bluesin päänahka edellisessä ottelussa. Nuottipaidat ovat olleet viime viikkojen kuumin joukkue NHL:ssä, joten voitto Wildille oli siitä ottelusta erityisen tärkeä pudotuspelitaistoa ajatellen. Wildin paras pistemies on ollut tällä kaudella Zach Parise, joka on tehoillut 53 ottelussa lukemat 24 + 29. Pisteistä neljä on syntynyt kolmessa edellisessä ottelussa. Wildin toiseksi paras pistemies on ollut suomalainen Mikael Granlund joka treidattiin eilen maanantaina Nashville Predatorsiin. MG ei onnistunut saalistamaan viidessä viimeisessä Wild-kamppailussaan kuin yhden maalin. Millä tavalla miehen poissaolo näkyy ensi yönä kaukalossa? Wild sai vaihdossa Granlundista nuoren sveitsiläisen Kevin Fialan, joka on tehnyt tällä kaudella kymmenen maalia. Aukeaako maalihanat uudessa seurassa välittömästi kovien näytönhalujen myötä? Fialan maalille saa juuri nyt kertoimen 5.00

Kotivoitolle

Kertoimet illan otteluun ovat 2.00 - 4.10 - 3.10 kotijoukkueen hyväksi. Jets on voittanut viidestä edellisestä tiistai-illan kamppailustaan neljä. Wild on taas hävinnyt edellisestä seitsemästä vierasreissuta Winnipegiin peräti kuusi. WInnipegissä ollaan innoissaan Laineen maalista ja Hayesin saapumisesta. Minnesotassa muistellaan haikeasti pitkään seuraa edustanutta Granlundia. Lapulle siis kotivoitto kertoimella 2.00.

Aseta vetosi