NHL: Winnipeg Jets - San Jose Sharks 15.02.2020 Klo 02.00

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan mielenkiintoinen läntisen konferenssin kamppailu kun Winnipeg Jets isännöi San Jose Sharksia. Lue vihje ja lyö vetoa!
NHL: Winnipeg Jets - San Jose Sharks
Helmikuu 15,2020
02:00

NHL: Winnipeg Jets – San Jose Sharks, Jets ottaa askeleen kohti pudotuspelejä?

Perjantain ja lauantaina välisenä yönä nähdään NHL:ssä Läntisen konferenssin kamppailu, kun Winnipeg Jets isännöi Kanadassa Bell MTS Placessa San Jose Sharksia. Molemmat joukkueet lähtevät tähän otteluun tappio niskassaan edellisestä kierrokselta. San Jose hävisi edellisessä Calgary Flamesille lukemin 6 – 2, Winnepegin kokiessa 1 – 4 kotitappio New York Rangersille. Edellisessä kymmenessä keskinäisessä kohtaamisessa voitot ovat tasan 5 – 5. Tämän kauden molemmat San Josessa pelatut aikaisemmat kohtaamiset ovat menneet Winnipegille yhteismaalin 3 – 8. Kotijoukkue Jets lähteekin otteluun pitkävetokertoimien valossa ennakkosuosikkina lukemin 2.10 – 4.00 – 3.10.

Vedonlyönti: Pelaajavetoja lapulle?

Tämä ottelu antaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia pelaajavetoihin. Kumpikaan joukkue ei ole mikään nollapeli kone, joten maaleja tullaan näkemään hyvin isolla todennäköisyydellä molemmissa päissä kenttää. Molempien joukkueiden peleissä on nähty tällä kaudella keskimäärin 5.8 osumaa per ottelu.

Jetsillä kuumia hyökkääjiä askissa

Pudotuspelipaikasta vielä kiivaasti taistelevan kotijoukkue Jetsiltä kuumia pelaajia tähän otteluun ovat muun muassa Nikolaj Ehlers, Patrik Laine sekä Kyle Connor. Ehlers teki edellisessä ottelussa kauden 20 maalin, joka tarkoitti samalla sitä, että tanskalainen on rikkonut tuon rajapyykin nyt neljänä kautena putkeen. Kaiken kaikkiaan Ehlers on tehnyt edelliseen seitsemään peliin pisteet 2 + 4. Patrik Laine sen sijaan on tehnyt edelliseen kymmeneen peliin kymmenen pistettä (9 +1). Kymmenen maalia kymmeneen peliin jäi haaveeksi edellisen ottelun tolppalaukauksen myötä. Kyle Connor on nakuttanut edelliseen neljään peliin tehot 3 + 5. Kauden kahdessa aiemmassa Sharks kohtaamisessa Connor tehoillut 3 +1.

Lainetta luurin taustakuvaksi? Nappaa tästä!

San Josella puolustajat pisteille?

San Josen kausi alkaa olla pian paketissa, kun pudotuspeliviiva on jo 12 pisteen päässä. Joukkueen ehdottomia kasvoja ovat puolustajat Erik Karlsson ja Brent Burns. Karlsson on tehnyt tällä kaudella jo 40 tehopistettä ja edelliseen kahteen on syntynyt tehot 1 +2. Burns vastaavasti on kolmen ottelun pisteputkessa tehoin 2 +2. San Josen hyökkääjistä yksi pirteimmistä on juuri nyt Timo Meier. Sveitsiläinen on tehoillut kolmessa ottelussa putkeen tilastoin 2 +3.

NordicBetiltä pelaajaveto kertoimet otteluun:

  • Nikolaj Ehlers väh. 1. piste – 1.80 / Ehlers maali – 2.70 
  • Patrik Laine väh. 1. piste – 1.55 / Laine maali – 2.50 
  • Kyle Connor väh.  1. piste – 1.35 / Connor maali – 3.00                     Lyö pelaajaveto NordicBetillä >>
  • Erik Karlsson väh.  1. piste – 1.45 / Karlsson maali – 5.50 
  • Brent Burns väh.  1. piste – 1.55 / Burns maali – 4.10
  • Timo Meier väh.  1. piste – 1.70 / Meier maali – 3.15 

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita NHL-otteluihin. Tutustu eri sivuin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta jääkiekkoliigasta!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt