NHL: Winnipeg Jets - San Jose Sharks 6.2.2019 klo 03.00

Hyvässä lennossa oleva Winnipeg Jets kohtaa ensi yönä koko kauden vahvsti pelanneen San Jose Sharksin. Kumpi joukkue voittaa? Lyö vetoa!
NHL: Winnipeg Jets - San Jose Sharks
Helmikuu 06,2019
02:03

NHL:Toronto Maple Leafs – Anaheim Ducks otteluennakko ja vihje

Katso ottelu Viaplaylta tai Viasatilta kello 03.00 alkaen. 

Winnipeg Jetsillä Tamin lanseeraama momentum

Winnipeg Jets lähtee tiistain ja keskiviikon väliseen NHL-otteluun hyvistä asetelmista, kun joukkue voitti edellisessä ottelussa iso numeroisesti Anaheim Ducksin. Jetsillä on tällä hetkellä se kuuluisa momentum puolellaan eikä edes Patrik Laineen märkä ruuti haittaa joukkueen peliesityksiä. Winnipeg onkin saanut 22 – vuotiaasta Jack Roslovicista uuden ratkaisijan, kun nuori jenkki on painanut neljässä edellisessä pelissä tehopisteet 5 + 1, nämä peliesitykset huomioitiin NHL-viikon ykköstähden palkinnolla. Jatkuuko Roslovicin pisteputki? Peliyhtiö Betsson tarjoaa edellisessä ottelussa hattutempun tehneen pelaajan maalille kertoimen 5.50.

Winnipeg on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja kokonaisuudessaan edelliset kymmenen ottelua ovat tuottaneet seitsemän voittoa yön kotijoukkueelle. Roclovin lisäksi Bryan Little ja Blake Wheeler ovat olleet iskussa edellisessä otteluissa. Maalivahti Connor Hellebuyck on voittanut kolme edellistä otteluaan ja on koko kauden saldon osalta napannut 24 voittoa, saman määrän kuin San Josen virkaveli Martin Jones.

San Josen Joe Thorntonilla juhlailta?

San Jose Sharks on pelannut hyvän kauden ja joukkue on Pacific divisioonan kakkosena vain kuuden pisteen päässä kärkiseura Calgary Flamesista. Sharks on voittanut kaksi edellistä otteluaan ja jengi on napannut yhteensä 9 voittoa edellisestä 12 ottelusta. San Josen ehdoton ykköshevonen on ollut tällä kaudella puolustaja-mörkö Brent Burns. Partanaama on painanut tällä kaudella tehopisteet 10 + 47. Puolustaja on syöttöjen määrässä koko sarjan neljänneksi paras eikä olisi mikään yllätys, jos tehopistesarake kasvaisi tulevassa ottelussa jälleen vähintään yhdellä pojolla.

Juhlitaanko tähän malliin?

Kokenut hyökkääjä Joe Thornton ansaitsisi San Jose edellisessä ottelussa syöttöpisteen joka oli samalla miehen uran 999 NHL-piste. Menisikö ensi yönä tonni rikki? Thorntonin tehopisteelle saa Betssonilta kertoimen 1.95. Ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson on todennäköisesti poissa kokoonpanosta yön ottelussa.

Pelaajavedot ja maalimäärät yön teemana

Winnipeg Jetsin ja San Jose Sharksin välinen ottelu on kahden paljon maaleja iskevän joukkueen kohtaaminen. San Jose on iskenyt tälllä kaudella keskimäärin 3.58 maalia per ottelu, Jetsin vastaava lukema on 3.52. Molemmat jengit ovat NHL:n TOP 4:ssä "tehtyjen maalien keskiarvo per peli tilastossa" Peliyhtiö Betsson tarjoaakin over 5,5 pelille kertoimen 1.70 ja over 6,5 tulokselle 2.37. Kumman sinä valitset? Vai lähestytkö ottelua pelaajavetojen kautta?

Aseta vetosi