Africa Cup of Nations: Nigeria – Etelä-Afrikka keskiviikkona 10.7.2019 kello 22:00

Nigeria on suosikki ja onhan se nyt kumma jos se ei tästä jatkoon päristele. Käy katsomassa kertoimet maalintekoon ja veikkaa oikeita maalintekijöitä!
Africa Cup of Nations: Nigeria – Etelä-Afrikka
Heinäkuu 10,2019
22:00

Africa Cup of Nations: Nigeria – Etelä-Afrikka, materiaalietu Nigerialla

Nigeria – Etelä-Afrikka Ke 10.7. KLO 22.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

Keskiviikon toinen kamppailu African Cupin välieräpaikasta on Nigeria – Etelä-Afrikka. Molemmat täräyttivät edellisessä pelissä kehiin jonkinasteisen yllätyksen, sillä Nigeria kaatoi kuin kaatoikin hallitsevan mestari Kamerunin ja Etelä-Afrikka päihitti turnauksen ykkössuosikki Egyptin. No miten tästä sitten eteenpäin, tarjolla kun voittajalle on se paikka jo turnauksen neljän parhaan joukossa!

Kertoimet peliin ovat Nigerialle, 2.00 – 3.10 – 4.25. Eli voittaako tämän sitten taas yllätyskaavion mukaan Etelä-Afrikka? Unibetin tilastojen mukaan etu on nimenomaan Nigerialla, sillä 2004 vuodesta on pelattu 10 ottelua, näistä Nigeria on voittanut viisi, neljä kertaa on pelattu tasan ja vain kerran on Etelä-Afrikka ollut voittaja. Mielenkiintoisen näistä tilastoista tekee se, että viimeiseen viiteen kohtaamiseen on pelattu peräti neljä tasapeliä ja Nigeria ei ole voittanut kertaakaan. Eli Etelä-Afrikka on viimeisin voittaja jos tasapelejä ei lasketa. Joukkueethan olivat samassa karsintalohkossa tähän turnaukseen, sen pelit menivät siis 0-2 Etelä-Afrikalle ja jälkimmäinen pelattiin 1-1 tasan. Herkulliset lähtökohdat tähän peliin!

Nigerialla on useampi tuttu nimi monelle jalkapallon ja varsinkin Englannin Liigan seuraajille. Ighalo, Iwobi, Musa, Ndidi… Ighalo pelasi muutaman vuoden Watfordissa ennen siirtymistä Kiinaan. Musa esiintyi myös Leicesterissä ennen siirtymistä Venäjän liigan kautta Saudi-Arabian liigaan. Iwobi on puolestaan pelannut usean vuoden ajan Arsenalin kokoonpanossa vaihtelevalla menestyksellä. Ndidi on pelannut 2,5 kautta Leicesterin ykkösjoukkueessa.

Ighalo taas liekeissä? Katso kertoimet!

Kokoonpanoetu on Nigerialla, tällä kokoonpanolla tai avauksella se kaatoi Kamerunin lopulta 3-2 lukemin:

Nigeria 4-3-3

Akpeyi – Troost-Ekong, Omeruo, Aina, Awaziem – Ndidi, Etebo, Iwobi – Ighalo, Musa, Simon

Etelä-Afrikka kaatoi monen yllätykseksi Mo Salahin Egyptin ja aloituskokoonpano tuossa oli:

Etelä-Afrikka 4-1-3-2

Williams – Mkhwanski, Hilatshwayo, Mkhize, Hlanti – Zungu – Mokotjo, Tau, Furman – Lorch, Mothiba

Alex Ighalo viimeisteli edellisessä pelissä pari maalia, onko maalivainu edelleen kohdallaan? Kerroin 3.45 ei ole edes Nigerian pienin, joten Ighaloa halulle. Onuachu (3.45), Osimhen (3.25) ja Onyekuru (3.25) ovat muuta suosikit Unibetin kerroinlistalta.

Ighalo oli ratkomassa puolivälieräpaikkaa, onko sama mies liekeissä tässä pelissä?

Nigeria on suosikki, mutta mitä tekee Etelä-Afrikka?

Kumpaakaan joukkuetta ei välttämättä odoteltu sinne neljän sakkiin, mutta toinen joukkueista siellä nyt kuitenkin tämän ottelun jälkeen on. Onko se Nigeria vai Etelä-Afrikka, käy pistämässä vedot kehiin ja betsaa livenä!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja