Africa Cup of Nations: Nigeria - Kamerun lauantaina 6.7.2019 kello 19:00

Melkoisen tasaväkisistä kertoimista lähdetään liikkeelle, kumpi joukkueista on sinun suosikkisi? Hyvänä päivänä kumpi tahansa voi tästä jatkoon mennä, katso matsi livenä ilmaisen Unibet TV streamin kautta ja lyö livevedot kehiin!
Africa Cup of Nations: Nigeria - Kamerun
Heinäkuu 06,2019
19:00

Africa Cup of Nations: Onko Nigeria toipunut shokista?

NIGERIA – KAMERUN – LIVELÄHETYS LA 6.7. KLO 19.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

Nigeria ja Kamerun taistelevat yhdestä jatkopaikasta Africa Cup of Nationsin neljännesvälierissä. Vain toinen voi tästä jatkaa matkaa eteenpäin ja kertoimien mukaan se olisi Nigeria. No, Kamerunilla on varmasti tähän oma sanansa sanottavana, joten tämä tarjoaa herkulliset lähtökohdat tähän otteluun niin futisfanille kuin vedonlyönnin ystävälle. Ja niitä kohteitahan sitten riittää todella paljon kaikilla vedonlyöntiyhtiöillä, joten siitä se ei tule jäämään kiinni.

Pitkävetokertoimet: 2.60 – 2.85 –  3.05

Legendaarisen Clarence Seedorfin luotsaama Kamerun ei ole turnauksessa nyt ihan kaikkein tuloksellisimmin esiintynyt, ainoa voitto sillä on ensimmäisessä lohko-ottelussa jossa se voitti Guinea-Bissaun lukemin 2-0. Sen jälkeen on maalipaikat olleet tukossa molempiin suuntiin, sen jälkeen 0-0 Ghanaa ja Beniniä vastaan. 0-0 pelit eivät suinkaan ole olleet tylsiä, päinvastoin!

Nigerian rytmiryhmän matka kisoissa on ollut aika mielenkiintoinen sekin. Gernot Röhrin joukkue voitti ensin Burundin niukasti 1-0 ja Guinea kaatui sitten samoin lukemin. Lohkon viimeisessä pelissä ei panosta ilmeisesti Nigerian mukaan ollut, olikohan ilta vierähtänyt paikallisessa kun Madagasgarilta jengi otti 2-0 turpaan?

Nigeria on suosikki, mutta…

… pitäisikö tässä olla huolissaan Nigerian puolesta, Madagasgar-peli oli melkoinen rimanalitus. Ja onhan tässä nyt kaikki tasapeliainekset kasassa. Molemmilla on ihan kohtuullisen kiva joukkue, mutta tuskin kumpikaan joukkue tästä nyt ihan finaaliin asti etenee, toisen tie nyt päättyy tähän joka tapauksessa. Ei kummaltakaan ole mestaripeliä nähty, mutta nythän ne tosipelit vasta alkavat.

Nigeria 4-3-3

Ezenwa – Awaziem, Balogun, Troost-Ekong, Aina – Etebo, Ogu, Obi – Musa, Ighalo, Kalu

Kamerunin kokoonpano Beniniä vastaan oli seuraavassa formussa:

Kamerun 4-3-3

Onana – Banana, Ngadeu, Fai, Oyongo – Zambo, Kunde, Djoum – Bahoken, Toko-Ekambi, Choupo Moting

Kummankin puolustuspelaaminen on ollut vähintään kohtuullista, hangataanko tässä nyt taas 0-0 peliä mahdollisimman pitkälle? Puoliaikaveto 0-0 voisi olla hyvä betsikohde, mitäs muuta laitetaan lapulle? Paljon on taas erilaista matsivetoa tarjolla molemmille, faktana se että vain toinen voi jatkaa. Selviääkö jatkaja jo varsinaisella peliajalla, jatkoajalla vai kenties rankkareilla? Jotenkin kyllä haiskahtaisi tasapelille?

Hyydyttääkö Nigeria hymyn Kamerunin maalivahdilta?

Nigeria - Kamerun, ratkaisu vasta jatkoilla?

Tämä on hyvinkin mahdollista, sillä molemmat ovat pelanneet turnauksessa ihan kohtuullisen mukavasti, muutamaa lapsusta lukuunottamatta. Säilyykö Kamerunin maali puhtaana?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä