Nobel Rauhanpalkinto 2019 – perjantaina 11.10.2019

Nobel Rauhanpalkinto jaetaan perjantaina 11.10.2019. Kenet Nobel-komitea tällä kertaa valitsee? Nyt on hyvä hetki lyödä jo alustavasti vetoa voittajasta, meneekö mitali ja palkinto kolmen kärjessä tällä hetkellä olevalle vai tuleeko takaa musta hevonen? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Nobel Rauhanpalkinto 2019
Lokakuu 11,2019
21:00

Nobel Rauhanpalkinto 2019 jaetaan perjantaina 11.10.2019

Nobel Rauhanpalkinnon löytyy tietenkin voittajaveto ja kertoimet. Nyt on mainio aika lyödä vetoa tämän todella arvostetun palkinnon saajasta. Itse palkinto on yli 850 000 euron arvoinen palkinto, ja mukana tulee myös oma diplomi ja kultainen mitali. Monelle voittajalle tärkeintä ei ole kuitenkaan itse palkinto vaan se, että juuri heidän asiansa on koettu vuoden tärkeimmäksi asiaksi rauhan edistämisessä.

Vuosien varrella palkittujen joukossa on toki ollut palkittuja, joiden teot eivät varsinaisesti ole rauhaa edistäneet, mutta niiden on katsottu olevan todella tärkeitä asioita koko ihmiskunnan kannalta. Näin on tänäkin vuonna, sillä suurimpana ennakkosuosikkina on tällä hetkellä ilmastoaktivisti Greta Thunberg (Unibet voittajaveto kerroin 1.33). Kenelle sinun betsisi menevät? Esittelemme lyhyesti muutamat pienimmän kertoimen omaavaa ehdokasta Nobelin Rauhanpalkinnon 2019 saajaksi. Löytyykö voittaja näiden joukosta? Vai onko se kenties joku muu?

Unibetin kärkikertoimet voittajavetoon – Nobelin rauhanpalkinto:

 • Greta Thunberg 1,33
 • Abiy Ahmed 3,50 
 • Jacinda Arden 13,00
 • Paavi Franciscus 18,00
 • Angela Merkel 21,00
 • The American Civil Liberties Union 21,00
 • UNHCR 21,00
 • Doctors Without Borders 26,00
 • Donald Trump 26,00
 • Raif Badawi 26,00
 • Wa Lone & Kyaw Soe Oo 26,00
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Nobel Rauhanpalkinto 2019 – ennakkosuosikit ja kertoimet

Norjan Oslossa jaettava palkinto ja sen saaja tulee taatusti herättämään taas keskustelua. Tässä neljä potentiaalista Unibetin vedonlyöntisivulta löytyvää voittajaehdokasta:

Greta Thunberg, Unibet 1.33

 Nimenä tämä henkilö ei välttämättä sano kaikille yhtään mitään jos lehtiä tai muuta mediaa on tullut viime aikoina luettua heikommin. Hän on kuitenkin se, joka sai aikaan koululaisten keskuudessa toimivan ilmastolakkoliikkeen. Vasta 16 vuotias Thunberg voi hyvinkin viedä tämän vuoden Nobelin Rauhanpalkinnon, onhan aate levinnyt todella tehokkaasti ympäri maailmaa.

Abiy Ahmed Ali, Unibet 3.50

Abiy Ahmed Ali on noussut Greta Tunbergin pahimmaksi uhkaajaksi. Abiy Ahmed Ali on toiminut Etiopian pääministerinä vuoden 2018 maaliskuusta ja on ensimmäinen Etiopian suurimmasta etnisestä ryhmästä, oromoista, lähtöisin oleva pääministeri. Valtaannousunsa jälkeen Abiy on purkanut ansiokkaasti suuria osia maan sortokoneistosta ja vapauttanut tuhansia poliittisia vankeja ja neuvotellut eri oppositioryhmien kanssa tulevasta. Isona sulkana hatussa myös rauhansopimus Eritrean kanssa vuoden 2018 heinäkuussa.

Jacinda Ardern, Unibet 13.00

Jacinda Ardern, Uuden-Seelannin pääministeri ja pitkän linjan poliitikko sai aikaan Christchurchin verilöylyn jälkeisen puoliautomaattisten aseiden kiellon. Toimittiin todella nopeasti, aikaa tapahtumista kieltolakiin meni vain noin viikon verran. Todellinen iso askel ja tästä esimerkkiä varmasti monelle muulle maalle?

Donald Trump, Unibet 26.00

Donald Trumpille Rauhan Nobel? Monet varmasti hierovat silmiään, mutta totta se on. Totta on myös se, että Trumpin johdolla Koreoiden välinen suhde on paranemaan päin ja idän märkivä haava on nyt saatu putsattua ja jopa tikattua umpeen. Arpihan siitä tulee jäämään jos ei sitä ennen tikkaukset ole pettäneet. Trump perui myös äskettäisen hyökkäyskäskyn Iraniin, oliko Rauhanpalkinto mielessä? Jos USA hyökkää vielä Iraniin, vesittää se kyllä Trumpin Nobelit aika tehokkaasti. Viimeisimmät käänteet Turkissa nostavat kerrointa koko ajan, joten ihan hirveän isosti ei Trumpiin kannata betsata.

Löytyykö voittaja näiden ehdokkaiden joukosta? Vai menisikö palkinto tällä kertaa YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:lle tai vaikkapa Lääkäreille ilman Rajoja? Miten olisi Emmanuel Macron, Amal Clooney tai vaikkapa Hillary Clinton tai Theresa May? Vai sittenkin Vladimir Putin – Kim Jong-un kaksikolle? Käy katsomassa kertoimet Unibetiltä ja lyö vetoa!

Greta Thunberg on isoin ennakkosuosikki voittajaksi juuri nyt.

Nobel Rauhanpalkinto 2019 voittajaveto!

Lyö vetoa Nobelin Rauhanpalkinnosta jo nyt isoilla kertoimilla. Kuka on sinun suosikkisi? Katso koko lista Unibetiltä ja betsaa oikeaa vaihtoehtoa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

 • Pelisivusto
 • Nappula
 • Bonus
 • Arvio
 • Tietoja