Norja N - Englanti N 27.6.2019, pudotuspelit helleaallossa

Englanti on suosikki Norjaa vastaan. Ottelu pelataan Le Havressa, jossa ei ole säätiedotuksen mukaan aivan valtaisa helle. Englannin joukkueessa on ollut sairastumisia.
Norja N - Englanti N 27.6.2019, pudotuspelit helleaallossa
Kesäkuu 27,2019
22:00

Ranskassa on valtaisa helleaalto, kun naisten MM-kisoissa aletaan pelata neljännesfinaaleja. Norja ja Englanti pelaavat iltakymmeneltä, mutta Ranskassa on mitattu 30 asteen yölämpötilojakin, joten kuumassa mennään. Säätiedotusten mukaan ottelupaikalla länsirannikon Le Havressa ei ole aivan niin kuuma kuin esimerkiksi Pariisissa. Ja jos olisikin kuumaa, niin Norjan ja Englannin kohdalla kuumuus lienee yhtä hankalaa kummallekin.

Englanti on voittanut turnauksessa kaikki ottelunsa, ja pikku hiljaa turnauksen edetessä peli on alkanut kulkea paremmin. Avauksessa joukkue voitti Skotlannin vain 2-1 ja seuraavassa Argentiinan 1-0. Japanin Englanti voitti viimeisessä alkulohkon ottelussa 2-0 ja ensimmäisellä pudotuskierroksella se pudotti Kamerunin 3-0.

Norja on hävinnyt yhden otteluistaan. Turnausavauksessa se voitti Nigerian 3-0, mutta seuraavassa pelissä yksi turnauksen suosikeista, emäntämaa Ranska oli parempi 2-1. Viimeisessä lohko-ottelussa Norja voitti Etelä-Korean 2-1. Ensimmäisellä pudotuskierroksella Australiaa vastaan ratkaisu meni rankkareille, eikä yksikään norjalaisen epäonnistunut.

Englannilla kokoonpano-ongelmia

Englannilla on loukkaantumis- ja sairastumisongelmia. Avauksen topparipari Steph Houghtonin ja Mille Brightin pelaaminen on hieman epävarmaa. Houghtonilla on nilkkavamma, jonka hän sai Kamerun-ottelussa. Bright taas on sairastunut. Englannin päävalmentaja Phil Neville sanoi, että jonkinlainen tautivirus tai bakteeri on kiertänyt Englannin leiriä.

Houghton on yksi kolmesta Englannin pelaajasta, jotka ovat olleet jokaisen ottelun aloituskokoonpanossa. Manchester Cityn Houghton on ollut Chelsean Brightin kanssa kolmessa Englannin ottelussa toppariparina.

Phil Neville on sanonut haastattelussa, että hän ei ole puolustuksen tilanteesta huolissaan. Vaihtopenkin topparit Leah Williamson ja Abbie McManus ovat Nevillen mukaan hyviä ja kokeneita.

”Me voimme tuoda kentälle kaksi pelaajaa, jotka tuntevat systeemin ja joilla on täysi usko ja luottamus toisiinsa. Se olisi aivan saumaton siirtyminen”, Neville sanoi.

Hegerbergiä olisi kaivattu

Norja on naisten futiksen takavuosien supermaa. Se voitti maailmanmestaruuden vuonna 1995, mutta sen jälkeen, kun laji on levinnyt, niin menestys on paennut Norjasta. Norjalla on vielä joukkueen sisäinen ongelma, kun maailman parhaaksi pelaajaksi valittu hyökkääjä Ada Hegerberg ei suostu pelaamaan maajoukkueessa. Hegerberg protestoi sitä, miten Norjassa maajoukkueen asiat hoidetaan.

Norjan joukkueesta puuttuu ainoana hyökkäjä Emilie Bosshard Haavi, joka joutui tiistaina leikkaukseen. Norja on täynnä kovatasoisia pelaajia. Joukkueesta voi nostaa esille vaikka Barcelonan Caroline Graham Hansenin sekä Chelsean kaksikon Maren Mjelde ja Maria Thorisdottir.

Norjan mahdollinen avaus: Hjelmseth, Hegland-Minde, Thorisdottir, Mjelde, Wold, Reiten, Syrstad Engen, Risa, Saevik, Herlovsen, Hansen

Englannin mahdollinen avaus: Bardsley, Greenwood, Bright, Houghton, Bronze, Scott, Kirby, Walsh, Duggan, White, Parris

 

Englanti on ottelun suosikki. Unibetilla se kerroin jatkopaikasta on 1.55. Norja pudotti jo Australian, joka ei missään nimessä ole heikko joukkue. Norja +0.5 saa Unibetilta kertoimeksi 1.78. Sen voi pelata. Ei Englanti vielä ottelua suoraan 90 minuutissa 45 kertaa sadasta.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä