Norja - Ruotsi 26.3.2019, naapurille ei sovi hävitä

Norjalla on alla komea kymmenen tappiottoman kotiottelun putki. Ruotsille norjalaiset eivät halua hävitä, ottelu taitaa olla vuosikymmenen tärkein.
Norja - Ruotsi
Maaliskuu 26,2019
21:45

EM-karsinnoissa pelataan niin kuuma matsi kuin Pohjolassa vain voi, kun arpa sai Norjan ja Ruotsin samaan lohkoon. Joukkueet kohtaavat tällä kertaa Ullevälin stadionilla Oslossa. Vetomarkkinoilla kotijoukkue-Norja on suosikki, sen kertoimet ovat nyt noin 2.50. Ruotsin voitosta saa nyt noin 3.10 kertoimia.

Ensimmäisellä ottelukierroksella Norja pelasi hyvän matsin Espanjassa, jossa lohkon selvä ykkössuosikki voitti sen vain 2-1. Ruotsi taas voitti kotonaan Romanian 2-1.

Norja ja Ruotsi pelasivat hyvät Kansojen liigan lohko-ottelut. Kumpikin voitti oman lohkonsa, Ruotsi pelasi B-liigassa ja Norja C-liigassa.

Hyödynnä isot ensitallettajan edut ja betsaa Nordicbetillä!

Lunasta 10 euron liveveto loppuviikon peleihin Coolbetiltä lyömällä 25 eurolla livevetoja EM-karsintapeleihin!

Edellisen kerran Pohjolan naapurit pelasivat vastakkain kesällä 2017 treenimatsissa, joka päättyi Norjassa tasuriin 1-1.

Norjan ottelu Espanjassa oli melko ok esitys, vaikka neniin tulikin. Espanja meni pelissä johtoon jo vartin pelin jälkeen, mutta reilun tunnin pelin jälkeen Norja tuli tasapeliin, kun Bournemouthin King teki maalin rankkarista. Tästä ei tosin mennyt kuin viitisen minuuttia, kun Espanjan Sergio Ramos vei kotijoukkueen rankkarista taas johtoon.

Toki Norja oli Espanjassa ottavana osapuolena, Espanja voitti laukaukset peräti 26-4.

Norja on kova kotonaan

Otteluraportit ovat kertoneen, että Johnsenin tulo kentälle vajaan tunnin pelin jälkeen Tarik Elyounoussin tilalle paransi Norjan peliä. Johnsen saattaa hyvinkin olla nyt avauksessa.

Norja on ollut pitkään todella kova kotonaan. Edellisen kerran norjalaiset ovat hävinneet kotikentällä MM-karsinnoissa syyskuussa 2016 Saksalle. Tämän jälkeen Norja on pelannut kymmenen tappiotonta kotiottelua. Viimeiset seitsemän se on voittanut komealla maalierolla 12-1. Vastukset eivät tosin ole olleet aivan kovimmasta päästä – kovimmat ovat olleet Slovenia, Bulgaria ja Pohjois-Irlanti – mutta kyllä seitsemän voiton putki on kunnioitettava.

Romania oli ennen karsintoja Ruotsin ykkösvastus pelattaessa lohkon kakkospaikasta. Ruotsin ja Romanian ottelu oli ensimmäisellä jaksolla kaikin puolin melko tasainen, paitsi Ruotsi teki puolen tunnin jälkeen kaksi maalia, Quaison ja Claesson olivat maalintekijät. Toisella puoliskolla Romania tuli maalin päähän. Ottelun lopun takaa-ajossa Ruotsille tuli enemmän maalipaikkoja, mutta Romania sai viimeisen mahdollisuuden. Yliajalla Ruotsin veskari AS Roman Robin Olsen torjui hyvin Sapunarun rebound-kudin.

Laitapakki Lustig loukkaantui Romaniaa vastaan vajaan puolen tunnin kohdalla, hänen tilalleen Norja-otteluun tullee Krafth. Emil Forsbergin pelaaminen on epävarmaa. Jos hän ei pysty pelaamaan, niin sitten hänen paikalleen tulee ilmeisesti Svensson.

Ruotsi on pelannut viime vuoden puolella MM-kisat poislukien neljä vierasmatsia, saldona on 1-1-2. Viimeisin ottelu oli voitto Turkista Kansojen liigassa.

Norjan mahdollinen avaus: Jarstein – Elabdellaoui, Nordtveit, Ajer, Aleesami – Johansen, Selnaes, Henriksen, Odegaard – Johnsen, King

Ruotsin mahdollinen avaus: Olsen – Krafth, Helander, Granqvist, Augustinsson – Larsson, Olsson, Svensson, Claesson – Quaison, Berg

 

Norjan putki kotikentällä on sen verran vakuuttava, että Norja +0 Unibetin kertoimella 1.76 sopii kupongille. Ruotsi on toki parempi joukkue, mutta ei naapureiden ero juuri nyt niin kova ole.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä