Africa Cup of Nations: Norsunluurannikko – Algeria torstaina 11.7.2019 kello 19:00

Algerian huima nollaputki sen kuin jatkuu. Nyt se on pelannut kaikki turnauksen neljä peliä ilman päästettyä maalia ja muutenkin voittoputki on jo 10 voiton mittainen. Laittaako Norsunluurannikko tälle pisteen?
Africa Cup of Nations: Norsunluurannikko – Algeria
Heinäkuu 11,2019
19:00

Africa Cup of Nations: Norsunluurannikko – Algeria, tiukka vääntö?

Norsunluurannikko – Algeria to 11.7. KLO 19.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

Kolmannessa puolivälierässä kohtaavat Norsunluurannikko ja Algeria. Algerian turnaus on sujunut lähes unelman lailla neljässä ensimmäisessä pelissä, saadaanko tälle jatkoa? Neljä peliä, neljä voittoa, yhdeksän tehtyä maalia ja nolla päästettyä. Siis nolla. Norsunluurannikolla on varmasti oma työnsä saada se pallo Algerian maaliin, joten aika nihkeää tulee ”kotijoukkueella” olemaan?

Tätä mieltä ovat myös kertoimet, sillä Algeria on ottelun suosikki. Perus pitkävetokertoimet otteluun Norsunluurannikko – Algeria kirjataan 3.75 – 3.00 – 2.20, joten ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. Yllätyksiä tässä turnauksessa on nähty jo sen verran paljon että mikään peli ei taida olla se saletti ja tässä pelissä voittajalle kaavaillut kertoimet ovat kaikkein suurimmat.

Kentällä tullaan näkemään mitä todennäköisimmin muutamat pelaajat jotka ovat todella tuttuja pelaajia Valioliigakentiltä. Wilfried Zaha oli ratkomassa edellistä peliä ja voittoja Norsunluurannikolle, samoin Riyad Mahrez oli ratkaisevassa roolissa Algerian napatessa neljännen nollapelin ja voiton tässä turnauksessa. Onko se viides tulossa tästä?

Algeria jatkoon nollapelillä?

No näinhän sen voisi ajatella edellisten tulosten perusteella, mutta nyt vasta Algeria joutuu oikeastaan tosipaikan eteen. Meneekö se tästä neljän joukkoon kuten odotettavaa on? Algeria, Norsunluurannikko, Senegal, Benin, Nigeria, Etelä-Afrikka, Madagasgar ja Tunisia – siinä ennen puolivälieriä olevat joukkueet joiden joukosta tämän vuoden mestari löytyy. Muista katsoa ilmainen livestream jokaisesta African Cupin ottelusta – Unibet TV:n kautta!

Tässä kokoonpanot avauksessa edellisissä otteluissa.

Norsunluurannikko 4-2-3-1

Gbohouo – Traore, Kanon, Coulibaly, Bagayoko – Serey Die, Gbamin – Zaha, Pepe, Kessie – Kodija

Algeria 4-4-2

M’Bolhi – Benlarmi, Mandi, Bensebaini, Atal – Gueldioura, Bennacer, Feghouli, Mahrez – Belaili, Bounedjah

 Tämän ottelun voittajalle on luvassa seuraavaan peliin voittaja ottelusta Nigeria – Etelä-Afrikka. Toisella puolella kaaviota finaalipaikasta pelataan Senegal – Benin ja Madagasgar – Tunisia otteluiden voittajien kesken. Puolivälierän voittajalle on luvassa joka tapauksessa kaksi ottelua, sillä 17.7. pelataan pronssiottelu ja 19.7. on vuorossa African Cup of Nations 2019 -turnauksen finaali.

Mahrez on ollut mahtivedossa:

Algerian nollapeli - tuleeko jo paineita?

Algeria on pelannut koko kisat ilman päästettyä maalia, mutta tässä pelissä taas koetellaan. Tuleeko nollasta jo riippakivi Algerialle? Paineita on, mutta tämä jengi voi mennä vaikka päätyyn asti, sen verran hyvin on joukkue pelannut. Käy betsaamassa mestaruusveto vaikka heti!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä