Valioliiga: Norwich – Manchester United sunnuntai 27.10.2019 kello 18:30

Norwichin viimeaikaiset pelit ovat olleet melkoista alamäkeä, miten käy sunnuntaina manchesterilaisjoukkuetta vastaan? Nyt olisi taas paikka napata todella huikea päänahka! Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!
Valioliiga: Norwich - Manchester United
Lokakuu 27,2019
18:30

Valioliiga: Norwich – Manchester United sunnuntai 27.10.2019 kello 18:30

Nytkö se Manchester Unitedin laiva kääntyi? Otteet Liverpoolia vastaan kotiareenalla olivat jo lupaavia, mutta tasapeliä enempään ei tällä kertaa ollut yksinkertaisesti rahkeita. Karmea loukkaantumissuma on yhä päällä ja kun muistetaan mitä Norwich teki Manchester Cityä vastaan, niin tässäpä on taas mainio pelikohde kaikille vedonlyöjille. Ottelun pitkävetokertoimet ovat 4.30 – 3.95 – 1.78.

Teemu Pukki ei ole seurajoukkueessa maalia juhlinut nyt vähään aikaan, mutta mikäpäs se olisi parempi paikka iskeä ympyrä verkkoon kuin Manchester Unitedia vastaan? Teemu Pukin maalintekijäkerroin tässä pelissä on 2.50, Norwichin toiseksi pienin kerroin on Drmicillä, 3.55.

Unitedin pienimmät maalintekijäkertoimet ovat Marcus Rashford (2.43), Anthony Martial (2.50), Mason Greenwood (2.50) kolmikolla, joten tästä ihan potentiaalisia vaihtoehtoja maalintekijävetoon.

Unitedin rasituksena on vielä torstain ottelu Partizan Belgradia vastaan vieraissa, miten jengi toipuu Eurooppa-liigan pelistä sunnuntaiseen vääntöön kanarialintuja vastaan? Tässä voisi olla kova paikka kotijengille näyttää taas ne närhen värkit. Jos pisteitä ei tule – pudotus takaisin sarjatasoa alemmaksi odottaa.

Betsson viikon peli – Norwich – Manchester United!

Betssonin viikon peli – kampanjassa Teemu Pukin Norwichin ja Manchester Unitedin välinen peli on saanut korotetut kertoimet. Pelaaja voi siis veikata kotivoittoa korotetulla kertoimella 5.60 ja korotettua vierasvoittoa kertoimella 2.30! Nämä kertoimet löydät tuon alapuolisen bannerin kautta – lyö vetoa ennen ottelun alkua!

Norwich voi mennä jopa Unitedin ohi?

Moni ei varmasti olisi uskonut ennen kauden alkua että Norwich – Manchester United on peräti putoamistaiston kannalta tässä vaiheessa kautta iso ottelu, sellainen kuuden pinnan peli. Unitedilla kun pisteitä on 10, Norwichilla 7. Jotta Norwich nousisi Unitedin ohi, sen pitäisi voittaa United laskujemme mukaan 5-0, mutta tuskin nyt ihan tuota tulee tapahtumaan.

Norwich on kotona pelannut ihan kohtuullisen mukavasti, 4 peliä ja tilastot 2-0-2, maaliero 9-11. Unitedilla vierasvoitto on vielä ottamatta, neljässä pelissä 0-2-2 tilastot ja maaliero 2-5. United tehnyt vain kaksi maalia vieraissa!

Farhmann – Lewis, Godfrey, Amadou, Aarons – McLean, Leitner – Cantwell, Stiepermann, Buendia – Pukki

Unitedin kokoonpano Liverpoolia vastaan oli tämä, mutta miten torstain europeli vaikuttaa tämän pelin kokoonpanoon?

de Gea – Rojo, Maguire, Lindelof – Young, Fred, McTominay, Wan-Bissaka – Pereira – Rashford, James

Pukin maalille tehostettu kerroin x50 Unibetiltä

Teemu Pukki tekee maalin?

Taas kannattaa olla valppaana, sillä Unibetiltä on tarjolla x50 kerroin Pukin maalille. Pukin maalille tehostettu kerroin - hae omasi heti!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja