Valioliiga: Norwich – Tottenham, tuhlaako Pukki maalipaikat?

Teemu Pukki on päässyt viime otteluissa hyville paikoille, mutta maaliverkko ei ole odotetusti heilunut. Nyt olisi hyvä hetki tuulettaa Spursia vastaan! Lyö vetoa El Pugin maalista!
Valioliiga: Norwich – Tottenham
Joulukuu 28,2019
19:30

Valioliiga: Norwich – Tottenham, vieraat iso suosikki, mutta…

Sarjajumbo Norwich saa vieraaksi Tottenhamin ja kertoimien mukaan ei tässä pelissä näytä olevan kuin yksi voittajasuosikki. Mutta onko tämä peli ihan näin selvä? Spurs ei ole mitenkään loistanut vieraspeleissä tällä kaudella ja se voitti todella nihkeän peliesityksen jälkeen vaivoin Brightonin kotonaan 2-1 edellisessä pelissä. Sitä ennen Chelsea kävi nappaamassa pisteet Spursin kotiareenalta. Nyt on vastassa Norwich, joka on pelannut ihan hyvin, tosin tulokset ovat olleet heikkoja. Siitä palkintona Valioliigan jumbopaikka.

Unibetillä esimerkiksi kertoimet tähän peliin ovat 5.00 – 4.20 – 1.71, joten Spursin voitosta saa ihan peruskertoimillakin kivan vastuksen. Entä saako kotijoukkue maalia aikaiseksi? Kotijoukkueen maali, eli yli 0.5 maalia tuo kertoimen 1.40. Yli 1.5 maalia antaa kertoimen 3.10 ja yli 2.5 maalia sitten jo kertoimen 9.00. Spursin maaleille (yli 1.5) saa kertoimen 1.58, yli 2.5 maalin kerroin on jo sitten 2.95 ja yli 3.5 maalia tuo massit kotiin kertoimen 6.50 kanssa. Kelpaisi toki.

Norwich taisteli hienosti Aston Villaa vastaan tällä kokoonpanolla:

Krul – Byram, Hanley, Zimmermann, Aarons – Trybull, Tettey – Cantwell, McLean, Buendia – Pukki

Veikkaus: Pukki tekee maalin… tai kaksi?

Spursin kokoonpano puolestaan oli tämä Brightonia vastaan:

Gazzaniga – Verthongen, Alderweireld, Sanchez – Sessegnon, Sissoko, Winks, Aurier – Alli, Lucas – Kane

Mielenkiintoinen betsi tässä voisi olla tarkka voittomarginaaliveto. Jos nyt lähdetään siitä liikkeelle että Spurs tämän hoitaa, 1 maalin voittomarginaali antaa rahat takaisin kertoimella 3.75, kahden maalin 5.00 ja kolmen 8.50.

Teemu Pukki on tuhlaillut loistopaikkoja viime aikoina, olisikohan lauantai sen maalin paikka? Sille kerroin 2.70. Sille että Pukki ei tee maalia, saa Unibetilät kertoimen 1.40. Kumpaan sitä laitetaan ruksia vetokupongille? Katso kaikki vedonlyöntitoimistojen tarjoamat kertoimet tähän mielenkiintoiseen matsiin ja lyö vetoa!

Kova oli kannustus, mutta…

Norwichilla kohtalon hetket - pisteitä pitäisi saada!

No niinhän se on vähän joka jengillä, mutta kotijoukkue on pudonnut jo Jumboksi ja säilyminen vaatisi pienen ihmeen - tai ainakin kourallisen Teemu Pukin maaleja. Alkaako nousu tästä?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä