Valioliiga: Norwich – Watford perjantaina 8.11.2019 kello 22:00

Valioliigan kuuma jumbotaistelu. Teemu Pukki ei ole tehnyt vähään aikaan maalia seurajoukkueessa, mutta tässähän se maalitili olisi taas hyvä laittaa kuumaksi, ensi viikolla luvassa Huuhkajat-pelit Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan! Tekeekö El Pugi maalin? Katso kertoimet matsiin ja lyö vetoa!
Valioliiga: Norwich – Watford
Marraskuu 08,2019
22:00

Valioliiga: Norwich – Watford, Pukin koneet käyntiin jumbofinaalissa?

Perjantai-iltana alkaa Valioliigakierros kello 22:00 ja millä ottelulla! Teemu Pukki ja Norwich saa vastaansa Watfordin eli tässähän on kyseessä mahtava jumbofinaali! Ja sehän ei suinkaan tarkoita sitä että tästä ottelusta jännitettävä tai vedonlyöntikohteet puuttuisivat, päinvastoin!

Ottelun pitkävetokertoimet lupailevat raastavan tasaista taistoa pisteistä, Watfordin ollessa lievä ennakkosuosikki. Kertoimet peliin monella vedonlyöntisivustolla ovat 2.65 – 3.60 – 2.55 luokkaa, joten senkin puolesta voi sitä ruksia laittaa kupongille.

Kumpikaan ei ole 10 viime peliin voittanut kuin yhden pelin, Norwichilla se on tuo huima voitto Manchester Citystä, peli jota muistellaan varmaan 10 vuoden kuluttuakin. Watford ei ole voittanut kuin Liigacupin ottelun Swanseaa vastaan, joten surkeasti menee sielläkin.

Veikkaus, Pukki tekee maalin mutta peli päättyy tasan?

Norwichin eduksi on toki laskettava se, että viidessä kotiottelussa se on tehnyt keskimäärin kaksi maalia, no okei, päästettyjä on lähes kolme. Mutta kaksi voittoa viidestä pelistä ei ole paha, tuleeko tässä kolmas? Watfordin vierassaldo on heikkoakin heikompi, viisi peliä, kaksi tasuria ja kolme tappiota. Omiin on mennyt 2,6 maalin keskiarvolla palloja ja viidessä matsissa Watford on tehnyt vain masentavat kaksi maalia. Tulosvetoon näiden perusteella 1,2 – 0,1 maaleja?

Norwichin kokoonpano edellisviikonlopun ottelussa oli tällä mallilla. Isoja muutoksia tähän ei voi tehdä, Pukki voisi tässä ottelussa ennen maajoukkuetaukoa tehdä vaikka maalin, pari? Sille betsit, maalin kerroin on yli 2.00.

Krul – Lewis, Godfrey, Tettey, Aarons – McLean, Trybull – Hernandez, Stiepermann, Buendia – Pukki

Watfordin kokoonpano viime viikonvaihteessa oli tällä mallilla, mutta tappiohan sieltä tälläkin kertaa tuli, tällä kertaa Chelsea oli parempi.

Foster – Masina, Cathcart, Dawson, Kabasele, Janmaat – Pereyra, Chalobah, Doucoure – Gray, Deulofeu

Norwichissakin ollaan innoissan Pukin maajoukkuetouhuista:

Jumbofinaalissa tulee maaleja?

Kumpikaan ei tätä peliä halua hävitä ja perjantai-ilta saanee maalihanat auki? Teemu Pukki pääsee taas maalin makuun ja peli päättyy tasan? Aikamoisia herkkukertoimia olisi tälle tarjolla, käy katsomassa kaikki betsikohteet ja lyö vetoa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja