Valioliiga: Norwich - Wolverhampton, Pukki-partyt voi jatkua?

Teemu Pukki on sittenkin terveenä eli varvas ei olekaan murtunut... Jatkuuko Pukki-Partyt ja tässäkin ottelussa tulee maali? Olisihan se faneille ennenaikainen pukin tulo kaikkien iloksi ja riemuksi!
Valioliiga: Norwich - Wolverhampton
Joulukuu 21,2019
17:00

Valioliiga: Norwich – Wolverhampton, syökö sudet sittenkin kanarialinnut?

Norwich ja Teemu Pukki näyttivät Leicesteriä vastaan että se ei suinkaan ole luovuttanut vielä paikkaansa Valioliigasta. Teemu Pukki vei Norwichin johtoon ja paikkoja oli jopa useampaankin maaliin. Lopulta peli päättyi 1-1 ja tästä iloitsivat varmasti kaikki Liverpoolin kannattajat. Nyt homma on entistä enemmän omissa käsissä, mutta tässä tilanteessa on oltu aikaisemminkin. Liverpool on vahvin ehdokas mestariksi.

Mutta takaisin tähän otteluun. Norwich on edelleen voittanut vain yhden pelin 10 viimeisestä, Wolvesilla tuo tilasto on täysin päinvastainen ja se on hävinnyt vain yhden pelin 10 viimeisestä pelistä. Tämä tapahtui viime sunnuntaina kun Tottenham kävi Jose Mourinhon johdolla hakemassa pisteet Wolvesilta. Wolves on siis ärsytetty nyt oikein huolella ja tulee olemaan tosissaan pisteiden suhteen Norwichia vastaan.

Ottelun pitkävetokertoimet ovat 3.85 – 3.80 – 1.90. Meidän mielestämme potentiaalinen tasapeli tai vierasvoitto, varsinkin jos Pukki on poissa, vaikea uskoa kotijengin voittoon.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Joulu pelastettu, Pukin varvas kunnossa!

Norwich sai ottelussa myös jobinpostia, sillä Teemu Pukin varpaassa raportoitiin olevan murtuma, kauanko Pukki on pois pelikentiltä vai onko ollenkaan? Sisukas suomalainen haluaisi varmasti pelata, mutta jos varpaassa on murtuma, ei kannata isommin riskeerata. No tähän saatiin päivitys että varvas ei ole murtunut, joten todennäköisesti Pukki on valmis pelaamaan. Ja myöhemmin sitten jakamaan lahjoja kaikille kilteille faneille?

Wolves löytyy Valioliigan kahdeksannelta sijalta ja se on kerännyt 24 pistettä. Norwich on kerännyt puolet vähemmän eli 12 pistettä. Miten tuo näkyy kentällä? 12 pinnasta seitsemän on tullut kotiareenalla, joten voihan se Wolves tässä kaatua… mutta ehkä kuitenkin korkeintaan tasuri? Wolves on pelannut kahdeksan vieraspeliä, näistä se ei ole voittanut kuin kaksi ja hävinnyt vain yhden. Viisi peliä on päättynyt tasapeliin, joten vilkkuvalot päälle tässäkin – tasurivaara!

Norwich avaus Leicesteria vastaan oli:

Krul – Byram, Godfrey, Zimmermann, Aarons – Trybull, Tettey – Cantwell, McLean, Buendia – Pukki

Wolvesin kokoonpano tappiollisessa Tottenham -pelissä oli tämänmoinen avauksessa:

Patricio – Saiss, Coady, Dendoncker – Jonny, Moutinho, Neves, Doherty – Jota, Jimenez, Traore

Pukki. Piste.

Piristyikö Norwich, nuupahtaako Wolves?

Kyllähän tässä tasurista on hyvä lähteä liikkeelle ja jos Sudet saa sukset kulkemaan oikein sujuvasti niin vierasvoittohan tästä tulee. Aika ympäripyöreä matsi jos ja jos ja jos... ei mitään jossitteluja, laita oma veikkaus lapulle ja jännitä Viasatin lähetyksen kautta matsia!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä