Nouseeko Annika Saarikko Keskustan uudeksi puheenjohtajaksi? Lyö vetoa!

Hallituspuolue Keskusta saa uuden puheenjohtajan puoleen syyskuussa järjestettävässä puolukokouksessa. Saako Katri Kulmuni väistää Annika Saarikon tieltä?
Keskusta Puheenjohtajavaali
Syyskuu 05,2020
11:00

Keskusta ääneestää uudesta puheenjohtajasta

Suomen poliittiselle kentälle saatiin eduskunnan kesätauolla uutta säpinää. Vuoden mittaiselta vanhempainvapaalta sorvin ääreen palaava, Keskustan kansanedustaja Annika Saarikko, ilmoitti ensitöikseen hakevansa Keskustan puheenjohtajan paikkaa puolueen syyskuussa järjestettävässä puoluekokouksessa. Ilmoitus oli pienimuotoinen yllätys ja märkä rätti vasten kasvoja nykyiselle puheenjohtajalle Katri Kulmunille. Kulmuni valittiin Keskustan johtoon vain noin vuosi sitten ylimääräisessä puoluekokouksessa, kun silloinen puolueen nokkamies Juha Sipilä vetäytyi tehtävästä.

Oulussa syyskuun 4. – 6. päivä järjestettävä puoluekokous tulee olemaan todella mielenkiintoinen. On todella harvinaista, että keskustalaiset pääsevät äänestämään puheenjohtajavaaleissa kesken istuvan puheenjohtajan toimikauden. Vastaava tilanne on nähty 40 vuotta sitten. Silloin, elävä poliittinen legenda, kuolematon Paavo Väyrynen haastoi Johannes Virolaisen. Väyrynen vei tuolloin valtikan muun muassa Urho Kekkosen tuolla. Vedonlyöntisivusto Unibet uskoo, että myös tällä kertaa haastaja nousee nykyisen puheenjohtajan paikalle.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Annika Saarikko suuri suosikki

Unibet pitää pelin avannutta Annika Saarikkoa kisassa suurena ennakkosuosikkina. Moni keskustalainen on tällä hetkellä pettynyt puolueen nykytilanteeseen. Elokuun ensimmäisellä viikolla julkaistussa Taloustutkimuksen gallupissa Keskustan kannatuksen mitattiin olevan vain 10,5 prosenttia. Tämän on Taloustutkimuksen mittaushistorian alin tulos puolueelle.  Kulmuni lupasi puheenjohtajaksi noustessaan hilata Keskustan kannatuksen 20% tuntumaan mutta suunta on ollut alaspäin. Puolue ei ole onnistunut profiloitumaan hallituksessa ja 32-vuotiaan Kulmunin oma viestintäkoulutuskohu ovat olleet omiaan tekemään hallaa sekä Keskustalle että sen nykyjohdolle.

Alla kaikki vedonlyöntikertoimet Keskustan puheenjohtajavaaliin.

➡ Annika Saarikko 1.33  Lyö veto>>

➡ Katri Kulmuni 2.50 Lyö veto>>

➡ Petri Honkanen 9.00 Lyö veto>>

➡ Paavo Väyrynen 11.00 Lyö veto>>

➡ Ilkka Tiainen 15.00 Lyö veto>>

➡ Matti Vanhanen 15.00 Lyö veto>>

Tässäkö Keskustan uuden puolujohtajan mietteitä? 

Lyö vetoa Keskustan puheenjohtajasta!

Keskustan ja Katri Kulmunin kannatus ovat matatalla. Puolueessa nähtänee muutoksia mutta onko valinta ilmiselvä vai tuleeko taustalta musta hevonen?

Aseta vetosi

Uusin

Lisää aiheesta - vinkit tai uutiset 6