Nuorten U20 MM-kisat: Kanada - USA ke 6.1. klo 04:30 – Isännät vie?

Jääkiekon Nuorten MM-kisat U20, Kanada - USA kultapeli! Nappaako kisaisännät maailmanmestaruuden? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa U20 MM-kisoista viimeisen kerran!
Nuorten U20 MM-kisat: Kanada - USA
tammikuu 06,2021
04:30

Nuorten U20 MM-kisat: Kanada – USA ke 6.1. klo 04:30

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja sama sanonta pätee myös vuoden 2021 jääkiekon nuorten MM-kisoihin. Turnauksen viimeinen ottelu pelataan aikaisin Loppiaisaamuna 06. tammikuuta klo 04:30 alkaen. Finaalissa toisistaan mittaa ottavat enemmän tai vähemmän odotetusti Kanada sekä USA.

Live Stream ja tarjous Kanada – USA

• Ke 6.1.2021 kello 04:30 alkaen
• Livestream: Discovery+ ja TV5

Lunasta näppärät ilmaisvedot tästä bannerista!

Kanadaa vastaan osuttu vain neljästi

Finaalin ehdoton ennakkosuosikki on suvereenit kisat pelannut isäntämaa Kanada. Vaahteralehdet ovat voittaneet kaikki pelit tässä turnauksessa. Alkulohkossa joukkue oli murhaava voittaen neljä ensimmäistä ottelua maalierolla 33:4. Pudotuspeleissä tehtyjä maaleja on syntynyt kahdeksan lisää mutta takaiskujen sarake ei ole kasvanut. Kanada voitti välierissä Venäjän 5-0 ja puolivälierissä Tshekin 3-0.

Kanadan maalia kohti on laukaistu turnauksen aikana kuudessa ottelussa 124 kertaa eli noin 20 kertaa per peli. Neljä päästettyä maalia kertoo kuitenkin kuinka kuuma joukkueen maalivahti Devon Levi on. Joukkueen ykkösvahdilla on taskussaan kolme nollapeliä sekä torjuntaprosentti 97.46%. Onnistuvatko jenkit murtamaan Kanadan muurin?

USA vaikeuksien kautta finaaliin

USA ei ole ollut näissä kisoissa aivan yhtä dominoiva kuin Kanada. USA hävisi alkulohkossa kisojen avausottelussa Venäjälle 5-3. Tämän jälkeen joukkue voitti kolme peliä maalierolla 22:0 mutta pudotuspeleissä Slovakia onnistui hieman haastamaan jenkkejä. Välierissä Suomi oli todella lähellä voittoa niin vain USA voitti ajassa 58:44 syntyneellä maalilla. Suomella ei ollut mitään palaa alkulohkossa Kanadaa vastaan mutta USA oli Pikku Leijonia vastaan toisinaan ottavana osapuolena. USA:n on laitettava pistepörssin voittoa ja turnauksen MVP palkintoa jahtaavan Trevor Zegrasin johdolla parasta pöytään, mikäli se haluaa tosissaan taistella finaalivoitosta.

Kanada – USA | Veikkaus & Kertoimet

Kanada, Kanada, Kanada. Me uskomme, että Kanada nappaa jääkiekon vuoden 2021 nuorten maailmanmestaruuden. Kanadan varsinaisen peliajan voitolle saa kertoimen 1.68, voitolle jatkoaika mukaan lukien 1.44. Vaikka USA:n riveistä löytyy maalintekotaitoa muun muassa tehot 6+10 tehneen Zegrasin muodossa niin emme usko, että joukkue pärjää maalintekokilpailuissa, kun ottaa huomioon Kanadan maalivahtipelin. Isompaa kerroin hakevalla yhdistelmäveto Kanada voittaa + USA alle 2.5 maalia tarjoaa mukavan 2.17 kertoimen.

Kanada ML – 1.44

Kanada – 1.68

Kanada + USA U2.5 – 2.17

BONUS: 100€ riskitön veto!
Tutustu

Toinen juhlii, toinen pettyy

Pelin henki on raaka. Toinen juhlii maailmanmestaruutta toinen katsoo pettyneenä vierestä. Veikkaamme isäntien olevan vahvempia! Katso kertoimet ja lyö vetoa!

Aseta vetosi
Nordicbet logo €170 Ilmaisveto
Päivän Ilmaisveto 50.00 kerroin Jokerien voitolle Neftehemikista!⭐Keskiviikkona iso KHL-ottelu Jokerit vs. Neftehimik Nizhne...

50.00 kerroin Huuhkajien voitolle Walesista!

⭐Torstaina iso ottelu Suomi vs. Wales! Nappaa korotettu 50.00 kerr...

Lue lisää
Comeon logo Talleta 10€-Comeon tarjoaa 50€ pelirahaa

ComeOn on asettanut riman korkeammalle kuin muut peliyhtiöt! Avaa pel...

Lue lisää