Nyrkkeily: Anthony Joshua - Andy Ruiz Jr. su 2.6.2019 klo 04:00

New Yorkin Madison Square Gardenissa rytisee suomenaikaan sunnuntaina aamuyöllä. Vedonlyöntiyhtiöt eivät löydä ottelusta kuin yhden ennakkosuosikin.
Joshua - Ruiz Jr.
Kesäkuu 02,2019
04:00

Anthony Joshua järkyttävän suuri ennakkosuosikki!

Lauantain sekä sunnuntain välisenä yönä rytisee ja raskaasti kun brittiläinen nyrkkeilytähti Anthony Joshua kohtaa Madison Square Gardenin kirkkaissa valossa meksikolaisen Andy Ruiz juniorin. 22 – vuotias Joshua on voittanut tähän mennessä kaikki uransa 22 ammattilaisottelua ja mies pitää halussaan WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen mestaruusvöitä. Ei olekaan mikään, että Joshua on vedonlyöntitoimistojen silmissä ottelun selkeä ennakkosuosikki. Britin voitolle tarjotaan esimerkiksi peliyhtiö Unibetilla vain 1.04 kerrointa. Joshuan suorittamalle tyrmäykselle tai tekniselle tyrmäykselle on niin ikään tarjolla todella onnetonta 1.18 kerrointa. Ottelussa onkin lähtökohtaisesti legendaariset Daavid vs. Goljat asetelmat.

Jos vedonlyöntiyhtiöt pitävät selviönä, että Joshua vie ottelun niin ajattelee myös mies itsekin. Itseasiassa Joshua suunnittelee jo seuraavaa ottelua. BBC:n mukaan Joshua haluaa seuraavaksi kohdata joko WBC-liiton mestarin Deontay Wilderin tai maamiehensä Tyson Furyn. Joshua itse totesi haastattelussa ”Uskon piekseväni Ruizin, jos Wilder ei ole sen jälkeen vapaa minua vastaan niin haluan Furyn samaan kehään.”

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Andy Ruiz Jr. haluaa kirsikan kakun päälle ✅

Meksikolainen 29 – vuotias Andy Ruiz Jr. ottelee New Yorkin illassa uransa ehdottomasti tärkeimmän ottelun. Ruiz Jr. ei ole mikään eilisen teerenpoika nyrkkeilykehässä, sillä miehellä on ammattilaisurallaan takanaan jo 33 ottelua joista mies voittanut yhtä vaille kaikki. Ainoan tappionsa hän koki vuonna 2016 hajaäänin raskaansarjan titteliottelussa Joseph Parkeria vastaan. Ruiz on siis meritoitunut iskijä mutta meksikolaisen voittoon ei silti uskota. Unibet tarjoaa Ruiz Jr. voitolle kerrointa 12.00 – voitolle tyrmäyksellä tai teknisellä tyrmäyksellä 23.00.  Tarjolla pienellä panoksella isot voitot?

Andy Ruiz Jr. on eräänlainen ryysyistä rikkauksiin tarina jonka kruunaisi maailmanmestaruus. Omien sanojen mukaan häneen ei koskaan uskottu ja hänelle sanottiin aina, ettei sinusta ole mihinkään. Ruiz Jr. kiusattiin lapsena ja lopulta hänestä itsestään tuli pikku gangsteri, joka löysi nyrkkeilyn ja pelastui vankilalta. Tuttu tarina? Ruiz Jr. hakee titteliotteluun voimaa vuodesta 1990 jolloin James Douglas voitti, vastoin kaikkien odotuksien, Mike Tysonin. ”Se on yksi hienoimmista otteluista, Joshua katsoo jo tulevaisuuteen, vaikka hänen pitäisi keskittyä minuun. Mitä tahansa voi tapahtua, voin muuttaa kaiken vain yhdellä iskulla.”. Ruiz Jr. totesi BBC:lle.

Joshua voittaa mutta missä erässä?

Urheiluromantikkona sitä tietenkin aina toivoo "underdgin" voittoa. Nyt taitaa kuitenkin olla niin että Joshua vie ja Ruiz Jr. kokee uransa toisen tappion. Joshuan voitolle erässä 4, 5, tai 6 tarjotaan kerrointa 8.50. Missä erässä sinä uskot ottelun päättyvän?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä