Nyrkkeilyä: Deontay Wilder – Tyson Fury II 23.2.2020 kello 06:00

Deontay Wilder - Tyson Fury vol. 2 on täällä! Helmikuun loppupuolella oteltava nyrkkeilyottelu povaa jälleen kertoimien osalta tasaista taistoa, kummalle voitto menee tällä kertaa vai vieläkö otellaan tasapeli? Katso kertoimet odotettuun otteluun ja lyö vetoa!
Nyrkkeilyä: Deontay Wilder – Tyson Fury II
Helmikuu 23,2020
06:00

Nyrkkeilyä: Deontay Wilder – Tyson Fury II – huima uusintaottelu luvassa!  

Sununtaina 23.2.220 KLO 4.00 Pay Per View Lähetys  ViaPlay

Vuoden 2020 alkuvuoden odotetuin nyrkkeilyottelu lienee tässä. Deontay Wilder vastaan Tyson Fury. Ja kyllä, deja-vu. Nämä herrathan ottelivat vuoden 2018 joulukuussa Staples Centerissä ja tuo ottelu päättyi tasapeliin. Uusintaottelu tullaan ottelemaan Las Vegasissa 23.2.2020 kello 06:00 Suomen aikaa.

Unibetilta 30.00 kerroin jomman kumman boxaajan voitolle!

Nordicbetin voittajakertoimet kamppailuun

Deontay Wilder – Tyson Fury II kertoimet

Tätä todellakin on odotettu siitä asti kun edellisen ottelun kongi soitti ja nyt se vihdoin tapahtuu. Deontay ”The Bronze Bomber” Wilder kohtaa Tyson ”Gypsy King” Furyn ja pelissä on paljon. Wilder on WBC:n hallitseva raskaansarjan mestari ja Furyllä on ollut vyöllään jos jonkinlaista mestaruusvyötä aikaisemmin lanteillaan. Viekö jenkki tämän ottelun kotikentällään vai laittaako englantilainen hurjimus hanttiin?

 

Deontay Wilder 42-0-1 vs Tyson Fury 29-0-1

Kertoimet otteluun Wilder – Fury lupailevat jälleen varsin tasaista ottelua, sillä esimerkiksi 888Sport antaa tähän matsiin peruskertoimet 1.95 – 23.00 – 1.95. Kyllä tuo tasapeli tuolta täytyy nyt noukkia ja olisiko tämä sittenkin enemmän kallellaan Wilderille? Vai sittenkin Furylle? On kyllä niin ympäripyöreä ottelu että melkein tämä on katsottava… ja jännitettävä vetojen osalta mukana.

WILDER-VS-FURY-II-nyrkkeily

Deontay Wilder – Tyson Fury II uusintaottelu on vihdoin täällä!

Veikkaus: Wilder vs. Fury 2 – tasainen taisto tulossa!

888 Sport kuten varmasti moni muukin vedonlyöntisivusto antaa tässä ottelussa kertoimet molempien ottelijoiden voittoon erien perusteella, Esimerkiksi Wilderin voitto 10. erässä toisi rahat takaisin kertoimella 21.00, Furyn voitto 7. erässä puolestaan kertoimella 41.00. Kertoimet menevät ehkä hieman kummallisesti tässä, sillä pienin erävoittokerroin Wilderille on 17.00, mutta Furylle 41.00. Ja sitten Wilderin voitto tyrmäyksellä, teknisellä tyrmäyksellä tai diskauksella on kertoimella 2.65 mutta Furyn pistevoitto 12 erän jälkeen 2.65. Mielenkiintoista!

Kumpikaan ottelija ei ole hävinnyt otteluakaan ammattilaisena, mutta tuleeko jommallekummalle nyt merkintä tilastoihin ”väärään sarakkeeseen”? Wilder on otellut vuoden 2019 aikana kahdesti, Dominic Breazeale tyrmättiin toukokuussa ja Luis Ortiz marraskuussa. Tyson Fury otteli kesäkuussa Tom Schwartzia vastaan ja syyskuussa Otto Wallinia vastaan. Molemmat siis päättyivät Furyn voittoihin.

Furyn kuntoa on kommentoitu kehnoksi ja hän hädin tuskin voitti kaksi viimeistä otteluaan. Paljon ehtii kuitenkin vielä tapahtumaan harjoittelun saralla ennen ottelua. Ennenkin mies on tehnyt todellisia ihmeitä. Wallin -ottelun jälkeen Furyn silmäkulmaan ommeltiin mm. 47 tikkiä! Wilder on kyllä todellinen tyrmäyskone ja on tyrmännyt vastustajiaan yli 95%:n teholla. Hurja tilasto!

Ehkä kuitenkin tässä vaiheessa meidän veikkauksemme menee tässä Pronssiselle pommikoneelle eli Deontay Wilderille.

Wilder ilmoitti matsissa Twitterissä:

Siitä ennakkofiiliksia matsiin!

Wilder - Fury, kumpi on sinun suosikkisi?

Kaksi voittamatonta ottelijaa kohtaa Las Vegasissa! Molemmilta on uraltaan yksi tasapeli ja se on nimenomaan edellisestä vastakkaisesta ottelusta. Onko se tällä kertaa Bronze Bomber vai Gypsy King?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä