Nyrkkeilyä: Eva Wahlström – Terri Harper la 8.2.2020 kello 21:00

Eva Wahlström on jälleen kovassa paikassa kun Sheffieldissä oteltavassa ottelussa tulee vastaan nuori haastaja. Miten matsissa käy, kertoimet eivät tällä kertaa lupaile kovin hyvää Wahlströmille!
Nyrkkeilyä: Eva Wahlström – Terri Harper
Helmikuu 08,2020
21:00

Nyrkkeilyä: Eva Wahlström – Terri Harper, kokemus vastaan into?

Helmikuun alussa Suomen Eva Wahlström puolustaa jälleen WBC-liiton maailmanmestaruutta. 39-vuotias Wahlström puolustaa höyhensarjan mestaruusvyötä jo kuudennen kerran ja tämäkään ottelu ei todellakaan tule olemaan mikään helppo pala. Vastaan asettuu kokemattomampi, mutta 16 vuotta nuorempi Terri Harper (23v), joka janoaa mestarin päänahkaa. Ottelutilastot ovat Harperin osalta varsin kovaa tasoa, joten joutuuko Wahlström luopumaan mestaruusvyöstään tämän taiston tauottua?

Unibetin Nyrkkeilyottelun voittajakertoimet

Dokumenttisarja joka todellakin kannattaa katsoa.

Harper on voittanut kaikki yhdeksän ammattilaisotteluaan ja viisi voittoa on tullut tyrmäyksellä. Harper on IBO-liiton maailmanmestari. Mutta jos on Harperin tilastot kovat, sitä on myös Wahlströmin speksit ja statsit. Wahlströmillä on 26 ottelusta 23 voittoa, yksi ottelu on päättynyt uralla tappioon ja kaksi ratkaisemattomaan. Todella kova nainen. Edellinen ottelu oli marraskuun lopulla Salossa, tuossa Eva voitti Kenian Consolata Musangan pistein 80-72. Tuossa ottelussa mestaruusvyö ei kuitenkaan ollut panoksena, edellisen kerran Wahlström on puolustanut mestaruusvyötä Las Vegasissa vuoden 2019 elokuussa Ronica Jefferyä vastaan. Tuo ottelu päättyi ratkaisemattomaan.

Wahlström vs Harper 8.2.2020 Nyrkkeily

Veikkaus: Harper nappaa kotivoiton ja vyön?

Harper pääsee nauttimaan todellisesta kotikenttäedusta, sillä nainen on syntynyt Sheffieldin lähellä, paikassa jossa tämä ottelu siis otellaan. Kumpikin ottelija on varsin taitava teknisesti, molempia on myös luonnehdittu rohkeaksi. Harper on monen asiantuntijan mielestä ulottuvampi ja lyöntivoima on kovempi kuin Wahlströmillä.

Terri Harper on vedonlyöntitoimistojen suosikki voittamaan tämän ottelun ja kertoimet voitolle ovat n. 1.20 – 1.29 luokkaa. Wahlströmin kertoimet voitolle ovat n. 3.75 – 4.25. Nämä kertoimet osoittavat selkeästi kumpi tässä ottelussa on se suosikki. Tasapeli-kertoimet esimerkiksi 888.com sivustolla ovat tähän otteluun 21.00, ei hullumpi vaihtoehto vaikka Harper onkin selkeä suosikki?

Eva on ehdolla myös vuoden urheilijaksi.

Wahlström sittenkin voittoon?

Mikä tässä ottelussa ratkaisee? Evan 39 vuoden kokemus? Terrin 16 vuotta nuorempi ikä? Kokemus? Into? Kertoimet? Huima ottelu on luvassa Sheffieldin illassa, etköhän sinäkin löisi ainakin vetoa ottelusta?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja