Nyrkkeily: Eva Wahlström vs. Ronica Jeffrey la 3.8.2019 klo 05.00

Eva Wahlström palaa viikonloppuna puolustamaan viidennen kerran WBC-liiton mestaruuttaan - yksi voitto lisää vyölle?
Wahlström vs. Jeffrey
Elokuu 03,2019
05:00

 

Eva Wahlström vs. Ronica Jeffrey – Wahlströmin uran kannalta iso ottelu!

Suomalainen nyrkkeilyn supertähti Eva Wahlström nousee hanskat kädessä kehään ensi yönä Las Vegasissa. Suomalaisiskijä on pitänyt nyt hallussaan WBC-liiton höyhensarjan maailmanmestaruutta hallussaan aina vuodesta 2015 asti. 38 – vuotias Wahlström puolustaa mestaruuttaan viidettä kertaa yhdysvaltalaista Ronica Jeffreytä vastaan. Molemmat naiset ovat hävinneet urallaan vain yhden ottelun. Kumman tilastoihin lyödään varhain lauantaiaamuna toinen tappio?

Eva Wahlström pitää ottelua uransa kannalta todella merkittävänä. Nainen sanoi Helsingin Sanomien haastattelussa että ”Amerikan mantereella on useita ovia aukeamassa lupaavasti, mutta tulevaisuus vaatii ehdottomasti voittoa”. Vedonlyöntiyhtiöt kuten Unibet pitävät Wahsltrömiä otteluun selkeänä ennakkosuosikkina kertoimin 1.12 – 19.00 – 6.50. Näiden lukemien valossa Wahlströmin ura jenkeissä on turvattu!

Eva Wahlströmillä mahtava nyrkkeilyura

Eva Wahlströmin ura on ollut tähän mennessä melkoisen huikeaa seurattavaa. Helsinkiläinen voitti amatöörinä muun muassa kaksi EM-hopeaa ja neljästi pohjoismaiden mestaruuden. Ammattilaisena Eva on iskenyt 23 ottelua ja kokenut näissä vain yhden tappion joka tuli viime joulukuussa yhtä historian paras naisnyrkkeilijää Katie Tayloria vastaan. Ottelu oli irlantilaisen dominointia mutta Wahlström ei nöyristellyt eikä antanut periksi, vaikka suomalaisottelijan naama oli monesta paikkaa auki. Suomalaisnyrkkeilijä lähti Tayloria lähteen altavastaajana mutta tässä ottelussa Wahlström on ennakkosuosikki.

Vedonlyöntikertoimet otteluun

Me uskomme, että Eva Wahlström voittaa ottelun, pitää maailmanmestaruusvyön ja aloittaa menestyksekkään Yhdysvaltojen valloituksen. Kertoimet otteluun ovat kuitenkin vedonlyöjän kannalta hankalat. Evan suoralle voitolle tarjotaan vain 1.12 kerroin, voitolle pisteille 10 erän jälkeen saa kertoimen 1.29 mikä on edelleen hyvin pieni. Wahlstöm on voittanut urallaan, vain kolme ottelua tyrmäyksellä ja KO tulos on naisten nyrkkeilyssä harvinaisempi kuin miesten otteluissa. Evan voitolle tyrmäyksellä tai teknisellä tyrmäyksellä saa kertoimen 6.00 joka on kutkuttavan suuruinen mutta ehkä sitten epätodennäköinen.

Wahlström dominoi ottelun loppua?

Mikäli uskot Wahlströmmin voittoon pisteillä niin vedonlyöntikohteen pienellä panoksella voi hakea erävoitoista ja voittoeräryhmistä. Unibet tarjoaa muun muassa sille, että Eva vie ottelun lopussa erät 6 – 10 nimiinsä, kertoimen 7.25. Eiköhän Jeffrey ole ottelun puolivälin jälkeen pehmennyt?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt