Nyrkkeily: Mike Tyson - Roy Jones Jr. - Vuoden Isoin Ottelu?

Mike Tyson - Roy Jones Jr. ottelu liimaa nyrkkeilyn ystävät kauttaa maailman TV-vastaanottimien ääreen Suomen aikaan sunnuntaina 29.11.2020. Lue ennakko, katso kertoimet, avaa live stream ja lyö vetoa!
Nyrkkeily: Mike Tyson - Roy Jones Jr.
Marraskuu 29,2020
03:00

Lähtökohdat otteluun Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.

Yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista nyrkkeilijöistä, Mike Tyson, tekee paluun kehään 28. marraskuuta kun 54 – vuotias legenda kohtaa paluuottelussaan 51-vuotiaan Roy Jones Jr:n. Jones on niin ikään melkoinen nyrkkeilyikoni, jonka kuuluisin saavutus on varmasti raskaansarjan maailmanmestaruus vuodelta 2003. Tuo mestaruus oli merkittävä, sillä Jones oli samaan aikaan myös keskisarjan mestari eikä näiden kahden sarjan mestaruutta ollut pitänyt käsissään yksi ja sama nimi sitten vuoden 1897. Eli pähkinänkuoressa voidaan todeta, että sunnuntaina 29. marraskuuta otellaan todellinen nyrkkeilyn superottelu ja yksi vuoden 2020 suurimmista kamppailutapahtumista!

tyson - jones tilastot

Mike Tyson – Roy Jones Jr Live Stream

Iso ottelu herättää tietysti lukuisten TV-katsojien ja nyrkkeilyfanien mielenkiinnon. Suomessa ottelun lähettää yksinoikeudella Viaplay. Suoratoistopalvelu tarjoaa Mike Tyson – Roy Jones Jr. live stream lähetyksen sunnuntaina 29. marraskuuta klo 03:00 alkaen.

Tyson – Jones Jr live stream lähetys on katsottavissa myös ennakkotietojen mukaan ainakin sosiaalisen median palvelussa nimeltä Triller ja brittitoimija BT Sportilta. Näiden sekä usein muiden ulkomaalaisten live streamien seuraamiseen tarvitset  VPN:n palvelun kuten esimerkiksi Express VPN:n.

Rajattomasti suoratoistoa, nopea, luotettava
Tutustu

Mike Tyson – Roy Jones Jr Säännöt

Minkälaisilla säännöillä tämä superottelu sitten käydään, onko luvassa vain vähän läpsyttelyä ja rahat pois? Vastaus on ei. Ottelussa ei nimittäin ole yhtään pistetuomaria arvioimassa ottelijoiden suorituksia. Ottelu sisältää kahdeksan kahden minuutin mittaista erää. Ottelu päättyy joko tyrmäykseen, tekniseen tyrmäykseen, luovutukseen tai mahdollisesti tasan kahdeksan erän jälkeen. Ottelijat eivät pidä pääsuojia ja hanskat ovat 12 unssin. Tyson ja Jones siis todellakin antavat palaa!

Tätä eeppistä hehkutusvideota ottelusta on katsottu jo lähes 3 miljoonaa kertaa!:

Mike Tyson – Roy Jones Jr Vedonlyönti, Vihje & Kertoimet

Mediassa isosti esillä oleva nyrkkeilyottelu on luonnollisesti herättänyt myös vedonlyöntisivujen mielenkiinnon. Otteluun onkin tarjolla voittajakertoimia todella monella bookerilla ja Mike Tyson – Roy Jones Jr. veikkaus käy kuumana.

Lähes kaikki vedonlyöntisivut pitävät Rauta-Mikea ottelun ennakkosuosikkina. Iron Mike on kovapäinen jässikkä, joka on saanut elämänsä uudelleen raiteille. Tysonilla on urallaan yli 75% tyrmäysprosentti ja hän on muun muassa Jonesin mukaan edelleen yksi räjähtävimmistä tyypeistä kehässä. Mutta… Tyson on otellut viimeksi ”tosissaan” vuonna 2005 jolloin hän jätti ottelu Kevin McBridea vastaan kesken, kun ottelu ei enää huvittanut. Kolme vuotta nuorempi Jones sen sijaan on ollut aktiivinen viimeksi vuonna 2018. Jones ei ole myöskään koskaan virallisesti jäänyt eläkkeelle ja on ollut koko 2000-luvun urheilullisesti paremmassa kunnossa kuin Tyson. Ja kun puhutaan keski-ikäisistä miehistä niin pitkässä matsissa kolmen vuoden ikäero sataa niin ikään RJJ:n laariin.

Me näkisimme että Jonesilla on tässä matsissa paremmat edellytykset voittoon kuin Tysonilla!

Alla parhaat vedonlyöntikertoimet otteluun Mike Tyson – Roy Jones Jr. 

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Jones vahvempi?

Mike Tysonin markkinointikoneisto ja miehen maine ovat tehneet 54-vuotiaasta nyrkkisankarista ison ennakkosuosikin. Nuorempi ja viriilimpi RJJ saattaa silti hyvinkin klaarata tämän. Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä