31.3.2018 nyrkkeilyottelu Anthony Joshua - Joseph Parker

Alkuvuoden 2018 kovin nyrkkeilyottelu otellaan Cardiffissa kun Anthony Joshua kohtaa haastaja Joseph Parkerin. Lyö vetoa voittajasta!

Nyrkkeilyä: Anthony Joshua – Joseph Parker 31.3.2018

Nyrkkeilyvedonlyönti on isoimmilta osin tauonnut Mayweather vs Mcgregor vedonlyönti -tapahtuman jälkeen, mutta nyt on taas aika ottaa vedonlyönti, veikkaus ja matsiennakot tosissaan. Luvassa on tämän kalenterivuoden tähän mennessä huikein ottelu, Anthony Joshua – Joseph Parker. Vedonlyönti, veikkaus ja keskustelu tämän ottelun osalta tuskin tulee saavuttamaan nyrkkeily- ja UFC -lajien kuninkaiden ottelun veroista hypetystä, mutta tässä on todellakin nyrkkeilyfaneille jotain mitä odottaa. Toki nyrkkeilyvedonlyöntiä voi harjoittaa lähes päivittäin mutta tämä on se alkuvuoden odotetuin kohtaaminen. Lyö vetoa alkuvuoden parhaasta nyrkkeilyottelusta!

Joshua – Parker ottelun päivitys 27.3.2018

Tunnelma nousee ja enää muutama päivä jäljellä odottelua. Ottelun pitkävetokertoimet ovat pysyneet melko samana, normaalia muutamien sadasosien heittelyä peruskertimissa. Anthony Joshua – Joseph Parker ottelun suosikki on edelleen Joshua ja ei tässä kertoimet niin enää keikahda että Parker suosikiksi saataisiin.

Ilouutinen kaikille nyrkkeilyn ystäville on se, että Anthony Joshua – Joseph Parker nyrkkeilyottelun televisiointi hoidetaan Suomeen Viaplayn ja Viafreen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että katsojille on tarjolla lauantaina 31.3.2018 kello 20:00 alkaen huima kuuden tunnin ILMAINEN nyrkkeilypaketti. Pääset siis katsastamaan suoraan livenä ottelun ja kun matsi on vielä livevedonlyönnin kohteena, niin nyt niitä pre-match vetoja kehiin ja matsin aikana sitten käyttämään sitä omaa asiantuntijuutta ja lyömään tyrmäysvetoja livevetoon.

Unibet tarjoaa tällä hetkellä omat kertoimet jokaiseen erään ja jokaiselle minuutille, osaatko sinä aavistaa missä erässä ja millä minuutilla ottelun ratkaisu mahtaa tapahtua? Katso parhaat kertoimet otteluun Joshua – Parker ja nauti upeasti nyrkkeilyillasta! Rekisteröidy ilmaiseksi Viafree -palveluun tai käy katsastamassa Viaplayn otteluinfo!

Joshua – Parker ottelun päivitys 21.3.2018

Kun otteluun on enää 10 päivää jäljellä, on hyvä tehdä päivitys kertoimiin. Tai oikeastaan päivitys sen suhteen että kertoimet ovat pysyneet kutakuinkin samoina. Unibetillä Anthony Joshuan kerroin on 1.10, eli se on noussut vain 0.01. Sen sijaan Joseph Parkerin kerroin on pudonnut 7.00 lukemasta 6.60 kertoimeen. Laskeeko kerroin vielä, pelataanko Parkerin voittoa kiihtyvällä tahdilla?

Edelleen Anthony Joshua on ottelun suursuosikki, mutta viimeaikaiset puheet jo tulevasta ottelusta tämän ottelun jälkeen saavat varoituskellot suorastaan kilkattamaan ja lujaa. Ei tätäkään matsia ole vielä voitettu ja jso siellä takaraivossa keskittyminen tai edes ajatus ottelun jälkeisestä ajasta on olemassa, se voi olla todella kohtalokasta. Pitää nyt vielä kerran todeta että Joseph Parker ei todellakaan ole mikään heittopussi tai mätisäkki jota Joshua tulee paiskomaan pitkin kehää.

Kymmenen päivää jäljellä, nyt viimeistään on hyvä aika laittaa vedot sisään tähän alkuvuoden odotetuimpaan nyrkkeilyotteluun. Lyö vetoa ottelusta Anthony Joshua – Joseph Parker!

Joshua – Parker ottelun päivitys 13.3.2018

Unibetin peruskertoimet otteluun ovat pysyneet täysin samana, Anthony Joshua on edelleen huikea ennakkosuosikki. Tiedot Joseph Parkerin leiristä tietävät kuitenkin kertoa että mies on kunnossa ja tulee antamaan oivan vastuksen Joshualle.  Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.09 – 34.00  – 7.00, Nordicbet tarjoilsee samaiseen otteluun marginaalisesti parempaa kerrointa molemmille ottelijoille, mutta pienempää kerrointa tasapelille. Nordicbetin kertoimet Anthony Joshua – Joseph Parker nyrkkeilyotteluun ovat 1.13 – 23.00 – 8.00

Nordicbet tarjoaa otteluun paljon muitakin kertoimia, yksi mielenkiintoisimmista kohteista on ”Maahanlyönti ensimmäisen minuutin aikana”. Tässä kertoimet ovat Joseph Parker 8.00 ja Anthony Joshua 51.00. Olisihan se melkoinen paukku jos Parker täräyttäisi Joshuan lattiaan heti ensimmäisessä erässä. Kertoimella 51.00 ihan kokeilemisen arvoinen kerroin?

Nordicbetiltä löytyy luonnollisesti peliin kaikki erävedot ja kertoimet, Joshuan pienin erävetokerroin löytyy eriin 4 ja 6, kerroin ottelun päättymiselle noissa erissä on 8.00 kummallakin. Parkerin pienin kerroin on Parkerin pistevoitossa, ja erävoitoissa pienin kerroin on 101.00. Eli eipä ainakaan vedonlyöntitoimistot luota Parkerin pystyvän voittamaan ottelun aikana Joshuaa. Kertoimet ovat kyllä niin kovat että kyllähän sitä täytyy arvalla heittää joku kohde kupongille.

Mainio previkka otteluun:

 

Ennakkosuosikki Anthony Joshua

Anthony Joshua omaa tällä hetkellä WBO:n, IBO:n ja IBF:n mestaruusvyöt ja takana on mm. huikea voitto lajilegenda Wladimir Klitshkosta. Kyllä, tämä on juuri se nyrkkeilijä joka taisi lopettaa jätin nyrkkeilyuran viime vuonna. No, aikaansa kutakin.

Joshua pääsee ottelemaan ottelunsa kotiyleisön tai ainakin saman saaren katsojien edessä. Lontoossa vuonna 1989 syntynyt Joshua asuu Lontoossa, mutta ottelee Walesissa. Ilmeisesti mies pitää Cardiffin Principality Stadiumin tunnelmasta, muuten ottelun olisi voinut järjestää mylvivän kotiyleisön edessä. No, mökää tulee taatusti riittämään täälläkin, se on selvä.

Joshua treenaa täysillä:

Joshualla on amatööriuraltaan rintataskussaan olympiakulta, ja mistäs muualtakaan kuin Lontoon 2012 kisoista. Ennakkosuosikki Joshua on oikealta nimeltään Anthony Oluwafemi Olaseni Joshua ja pituutta miehellä on eri lähteiden mukaan 198 senttiä, 5 senttiä enemmän kuin tämän ottelun vastustajalla. Otteluja taustalla on jo 20 kappaletta, nämä kaikki Anthony Joshua on voittanut.

Hyödynnä huikeat vedonlyöntibonukset vaikka tähän matsiin:

Haastaja Joseph Parker

Joseph Parker (s. 1992) omaa WBO-liiton mestaruusvyön ja ura kastenimeltään Lupesoliai La’auli Joseph Dennis Parker nyrkkeilijälllä on sujunyt varsin hienosti. Otteluja ja voittoja on 24, mutta tällä kolme vuotta Joshuaa nuoremmalla nyrkkeilijällä on kieltämättä ollut hieman kevyempi ura tähän mennessä. Tässä on Joseph Parkerin ehdottomasti se isoin ottelu, ilman muuta.

Parker syntyi Uudessa-Seelannissa, mutta on sittemmin vaihtanut asuinpaikkansa nyrkkeilyuran myötä kasinokaupunki Las Vegasiin. Amatööriuralta Parkerilla on olympialaisten hopeamitali, mutta tämä on saavutettu oikeiden olympiakisojen sijaan nuorten olympialaisista 2010. Hieno saavutus toki sekin.

Parkerilla on mittaa 193 senttiä, joten tässä suhteessa mies häviää viitisen senttiä vastustajalleen. Näiden iskujen alle ei kaikilla ole mitään asiaa..

Anthony Joshua – Joseph Parker ottelun vedonlyönti

Nyrkkeilyvedonlyönti varsinkin isoimmista otteluista on isoa ja kattavaa. Jokaisesta vähänkin merkittävästä ottelusta on saatavilla pitkävetokertoimet, mutta tästä Anthony Joshua – Joseph Parker ottelusta on tarjolla paljon enemmän, luonnollisesti. Ottelun pitkävetokertoimet 1.09 – 34.00 – 7.00 Unibetillä kertoo siitä miten iso suosikki Joshua oikein on. 1.09 kerroin ei välttämättä ole edes vedonlyönnin arvoinen, vaikka toki siitä saa melko mukavan kertoimen maitorahoille.

Sen sijaan matsista kannattaa hakea muita kertoimia, tarjolla kun on erilaista vedonlyöntiä ottelun päättymistavasta ja ajankohdasta erilaisten erävetojen osalta. Voittajaveto ei välttämättä ole kannattavaa pelkällä pitkävetokertoimella, mutta jos betsaat Joshuan tyrmäysvoittoa esimerkiksi kolmen ensimmäisen tai kolmen viimeisen erän aikana, kerroin muuttuu ihan erilaiseksi. Anthony Joshuan voitto tyrmäyksellä, teknisellä tyrmäyksellä tai diskauksella tuo jo kertoimen 1.25 ja pistevoitto tuo vedonlyöjälle eteen kertoimen 5.50. Parkerin kertoimet näihin ovat 10.00 ja 23.00, joten kaikkein todennäköisin voittotapa on Anthony Joshuan voitto tyrmäyksellä. Tuleeko sitä?

Erävedoissa on saatavilla varsin mielenkiintoisia vetoja. Voit lyödä vetoa jokaisen erän puolesta, tai sitten voit jakaa riskiä lyömällä vetoa missä eräryhmässä voitto tulee ja kummalle se mahtaa tulla. Näissä kertoimet ovatkin sitten ihan erilaiset ja paremmin pelattavat. Hyviä kertoimia on tarjolla esimerkiksi Anthony Joshuan erien 1-6 voitolle (2.00). On nyrkkeilymatsi joskus tasapeliinkin päättynyt, tuolle kerroin 34.00. Jos uskot Parkerin päihittävän Joshuan, erävoitot 1-6 erissä antavat kertoimet 15.00, 7-12 kertoimen 17.00 ja 12 erän jälkeen eli pisteillä 23.00.

Ei Parker tähän otteluun ole ilmaiseksi päässyt ja nyrkkeily on kuitenkin laji, jossa yllätyksiä saadaan nähdä varsin usein. Parker on uhonnut ennen ottelua yllättävänsä kaikki ja moni miettii jo että miten lasileukana tunnettu Anthony Joshua ottelusta ennakkosuosikin paineissa selviää.

Lyö vetoa ottelusta ja hyödynnä tämän hetken kuumimmat nyrkkeilyvedonlyönnin kertoimet. Mitä lähemmäksi ottelu tulee, sitä enemmän on ottelusta saatavilla eri vedonlyöntikohteita. Jo nyt on tiedossa että tästä ottelusta on mahdollista lyödä livevetoja, joten kannattaa laittaa tämä ottelu ja ottelun televisiointiaikataulu omaan kalenteriin. Anthony Joshua – Joseph Parker 31.3.2018 on alkuvuoden isoin nyrkkeilytapahtuma, mutta tälle vuodelle on todennäköisesti tulossa ainakin yksi megaottelu lisää.

Tästä hieman lisää hypetystä:

Ottelun pitkävetokertoimet 1.09 – 34.00 – 7.00 Unibetillä kertoo siitä miten iso suosikki Joshua oikein on. 1.09 kerroin ei välttämättä ole edes vedonlyönnin arvoinen, vaikka toki siitä saa melko mukavan kertoimen maitorahoille.

Aseta vetosi