Nyrkkeilyä: Adam Kownacki - Robert Helenius 08.03.2020 klo 03:00 Vihje ja Kertoimet

Robert Nordic Nightmare Helenius kohtaa New Yorkissa Adam Babyface Kownackin. Onko Babyface liian kova nakki Robbanille - saako pohjoismainen painajainen jatkoa? Heleniuksella taas kerran se uran tärkein matsi. Miten mahtaa käydä? Laitetaanhan yllätysvedot kehiin!
Nyrkkeilyä: Adam Kownacki - Robert Helenius
Maaliskuu 08,2020
03:00

Barclays Center, Brooklyn, New York
Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.05 – 29.00 – 9.50
TV: Fightsports.tv

Nyrkkeilyä: Näkeekö Babyface pohjoismaisia painajaisia?

Adam ”Babyface” Kownacki kohtaa siis New Yorkissa Robert ”Nordic Nightmare” Heleniuksen ja kertoimet tähän otteluun lupailevat puolalaiselle patukalle voittoa. Kovia koukkuja jakeleva ja iskunkestävä polakki on selkeä suosikki, mutta koska kyseessä on nyrkkeily, ei näistä koskaan voi tietää. Pienikin herpaantuminen keskittymisessä voi tietää melkoista tyrmäysiskua. Mutta kumpi sen tässä ottelussa lataa?

Pitkävetokertoimethan tässä ottelussa ovat 1.05 – 29.00 – 9.50, joten Heleniuksella ei pitäisi kaiken järjen mukaan olla mitään mahdollisuutta. Altavastaajan asemasta on kuitenkin hyvä lähteä paukuttamaan, onhan taas Heleniuksella se ”uran viimeinen” mahdollisuus – tällä kertaa se taitaa olla oikeasti tässä.

Voittajavedon lisäksi ottelusta voi lyödä vetoa vaikkapa erävetoa, missä erässä nähdään ratkaisu? Vai menisikö jopa tuomariäänestykseen? Heleniuksen kertoimet ovat luonnollisesti korkealla, olisiko tässä yllätyksen mahdollisuus?

Heleniuksen tyrmäysvoitto toisi rahat takaisin peräti 15.00 kertoimella, pistevoitto on sitten jo 26.00 arvoinen. Kaikki kertoimet Heleniukselle erävoitoista ovat 101.00, siis jokaisessa erässä! Herkullisia kohteita betsata, onko Helenius tosiaan jo lähtökohtaisesti näin iso altavastaaja? Kuvat New Yorkista kertovat että Helenius on kyllä treenannut.

Yhteenveto: Kownacki – Helenius

Kownackin ottelutilastot ovat upeaa luettavaa, mutta ei siellä vastustajina toistaiseksi ole mitään megatykkejä ollut. Kertoimet ja odotukset otteluun ovat kuitenkin isosti Kownackin puolella, otteleehan hän nykyisen kotiyleisön edessä.

Heleniuksen valintaa tähän otteluun on jopa kritisoitu – kuinka näin ”heikko” vastus onkaan taas valittu. Nyt on Heleniuksen ehkä se vihoviimeinen paikka näyttää. Ei olisi mikään ihme jos tämän ottelun jälkeen Helenius ripustaisi nyrkkeilyhanskat naulaan jos se tappio tästä tulee.

Vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa otteluun mm. seuraavat kertoimet:

⭐ Helenius ottaa pistevoiton 26.00

⭐⭐ Kownacki voittaa ottelun erissä 7-12 – 3.10

⭐⭐⭐ Kownacki voittaa pisteillä – 4.50

Niin, mitäs jos?

Kummalle tulee painajaisia tästä matsista?

Nordic Nightmare - Babyface. Helenius on ottelun selkeä altavastaaja ja Kownackia pidetään ehdottomana ennakkosuosikkina. Miten Robbanin nyrkkeilytyyli sopii kovia koukkuja jakelevalle Adamille? Katso kertoimet otteluun ja betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä