Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls 16.11.2017, Markkanen pystyy pelaamaan

Markkanen loukkasi Bullsin edellisessä ottelussa nilkkansa, mutta ilmeisesti jyväskyläläinen on tänään pelikunnossa. Bulls on neljän tappion putkessa.

Lauri Markkanen on mitä ilmeisimmin tänään mukana, kun Chicago Bulls kohtaa vieraissa Oklahoma City Thunderin. Markkanen väänsi nilkkansa viime viikolla San Antoniossa, mutta vamma ei onneksi ollut paha. Thunderia vastaan Chicagon on ensimmäiseksi keksittävä, että mitä tehdä Oklahoman supertähdelle Russell Westbrookille.

Westbrookilla on tapana tehdä kovat tilastolukemat useammassa kategoriassa, mutta nyt hän ei ole kuuteen otteluun tehnyt tripla-tuplaa. Uransa ensimmäisen tripla-tuplan Westbrook teki juuri Chicagoa vastaan aikaisemmin tällä kaudella. 29-vuotias Westbrook teki Chicagossa 12 pistettä,otti 13 levypalloa ja antoi 13 syöttöä, kun Oklahoma vei murskavoiton 32 pisteellä. Tuossa ottelussa Thunder kuritti Bullsia laajalla rintamalla. Carmelo Anthony teki 21 pistettä ja Paul George 20.

”Oklahoman joukkueessa on niin paljon lahjakkuutta. He vain hakivat kentältä heille parhaat match-upit, pistivät meidät järjestykseen ja ottivat mitä halusivat. Emme laittaneet paljon vastaan tuossa pelissä. Hyökkäyspäässä olimme surkeita, haimme paikkaa huonosti, leikkasimme huonosti. Ja kun heitot alkoivat mennä ohi, niin se vaikutti kaikkeen meidän pelissä”, Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg sanoi edellisestä Thunder -ottelusta.

Holiday on isyyslomalla

Bullsin ja Thunderin joukkueet ovat tässä ottelussa hieman erilaisia kuin kauden aikaisemmassa kohtaamisessa. Kris Dunn aloittanee takamiehen paikalla kauden ensimmäisen ottelunsa, koska alkukauden avauskokoonpanossa pelannut Justin Holiday on lyhyehköllä isyyslomalla.

Jos Kris Dunn pelaa pointtina, niin sitten Jerian Grant pelaa toisena takamiehenä. Denzel Valentine tullee avaukseen Paul Zipserin tilalle. Robin Lopez aloittaa sentterinä, ja Lauri Markkanen on itseoikeutetusti isompana laitahyökkääjänä.

Chicago on neljän ottelun tappioputkessa, ja tämä on osasyynä pelaajavaihdoksiin. Coach Hoiberg totesi hiljattain, että joukkueen itseluottamus vaikuttaa nyt heikolta. Kesällä ja alkusyksystä joukkue oli Hoibergin mukaan hyvinkin kilpailuhenkinen, mutta nyt on alamäki menossa.

Oklahomallakin poissaoloja

Oklahomakin joutunee muutamaan pelaajavaihtoon. Joukkueen ykkössentteri Steven Adams tuskin pelaa, hänellä on pohkeessa pieni vamma. Carmelo Anthonynkin pelaaminen on epävarmaa, hänellä on selän kanssa ongelmia. Adamsin ja Anthonyn poissaollessa Dakari Johnson ja Jerami Grant saanevat mahdollisuuden pelata avauksessa. Johnson on aloittanut kaksi viimeistä ottelua, hänen pistekeskiarvonsa on noin seitsemän ja levyrikeskiarvo noin kaksi. Grant voisi ottaa Anthonyn paikan, ja hänen pistekeskiarvonsa on kymmenen paikeilla, ja levyreitä hän on napannut noin kahdeksan per ottelu.

Vetomarkkinoilla Oklahoma on luonnollisesti suursuosikki. ComeOnin kertoimet otteluun ovat 1.11 – 6.95, tasoitus on 11.5 pistettä. Bulls on viime otteluissa ollut sen verran huono, että kun vielä Holiday on sivussa ja Markkasen jalka pieni kysymysmerkki, niin kyllä Thunder -11.5 ComeOnin kertoimella 1.90 on hyvä peli, siitä kupongille.

Alla Lauri Markkanen highlightsit edellisestä Bullsin Thunder -ottelusta:

Vetomarkkinoilla Oklahoma on luonnollisesti suursuosikki. ComeOnin kertoimet otteluun ovat 1.11 – 6.95, tasoitus on 11.5 pistettä. Bulls on viime otteluissa ollut sen verran huono, että kun vielä Holiday on sivussa ja Markkasen jalka pieni kysymysmerkki, niin kyllä Thunder -11.5 ComeOnin kertoimella 1.90 on hyvä peli, siitä kupongille.

Aseta vetosi