Sunnuntai 25.2. Voiko Saksa yllättää vielä finaalissa? Betsaa!

Olympialaisten finaalissa OAR ja yllättäjä Saksa. Voiko Saksa tehdä vielä jymypaukut?

Olympialaisten miesten jääkiekko saa viimeinkin päätöksensä sunnuntaina. Vastakkain on ennakkosuosikki Venäjä ja yllättäjä Saksa, joka päihitti välierässä upeasti Kanadan. Kanada nappasi lauantaina pronssiset mitalit ja Saksalla taitaa olla maha täynnä tiedosta että ainakin hopeaa tulee jääkiekosta. Olisihan se hienoa että Saksa tässä matsissa pistäisi edes OAR-kirjainyhdistelmän ahtaalle, mutta oletettavaa on että Venäjä purjehtii voittoon.

 Saksan voittokerroin on eri vedonlyöntiyhtiöillä n. 10.00 luokkaa, joten eipä Saksalle kovin isoja ituja kannata laittaa kasvamaan. No, altavastaajan asema sopii Saksalle erinomaisesti, se nimittäin on ollut melkein kaikkia vastustajia vastaan altavastaajan asemassa. Mutta niin vain Saksa kampesi nurin Ruotsin ja Kanadan… voisiko se onnistua Venäjää vastaan? Toivotaan finaalin arvoista vääntöä ja tiukkaa peliä.

Kovalchukista sankari?

Tulosvetoon pienimmät kertoimet ovat 4-1 tulokselle 10.00 ja tuo voisi olla ihan hyvä lähtökohta. Laitetaan isompaan haarukkaan 3,4,5 – 1,2 tulosvetoon.

Vedonlyönti OAR – Saksa peliin

 Matsiin saa laitettua kivoja tasoitusvetoja ja alkutilanne 0-X vedoilla kertoimet saa aika mukaviksi. Unibetillä on esimerkiksi nämä kertoimet tasoitusvedossa, periaatteessa lyömällä tasurivedon kaikkiin näin ja peli päättyy Venäjän 1-4 maalin voittoon, pelaaja pääsee ainakin hieman voitolle ja parhaimmillaan aika mukavasti panos tuplaten.

Alkutilanne 0-1, 1.37 – 8.50 – 4.60

Alkutilanne 0-2, 1.76 – 5.80 – 3.10

Alkutilanne 0-3, 2.95 – 4.25 – 2.06

Alkutilanne 0-4, 4.80 – 6.75 – 1.40

 

Isompia muutoksia tuskin tulee kokoonpanoihin ja onhan nämä kaksi eri joukkuetta nyt ihan eri planeetalta. Jääkiekko on kuitenkin siitä kiva peli, että nimet selässä eivät pelejä ratko.

OAR/Venäjän pelaajien oletuskokoonpano

Kovalchuk – Andronov – Kalinin, Gavrikov – Voynov

Gusev – Datsuyk – Kaprizov, Nesterov – Kiselevich

Shirokov – Prokhorkin – Barabanov, Zubarev – Zub

Telegin – Kablukov – Grigorenko, Yakovlev

 

Saksan oletuskokoonpano

Reimer – Hager – Ehliz, Boyle – Ehrhoff

Plachta – Goc – Kink, Muller – Seidenberg

Macek – Kahun – Wolf, Muller – Hordler

Mauer – Fauser – Noebels – Krupp

Täyttyikö Saksan vatsa tästä upeasta voitosta Kanadasta? Tsekkaa parhaat palat

Tulosvetoon pienimmät kertoimet ovat 4-1 tulokselle 10.00 ja tuo voisi olla ihan hyvä lähtökohta. Laitetaan isompaan haarukkaan 3,4,5 – 1,2 tulosvetoon.

Aseta vetosi