Torstai 15.2. Olympialätkää ja Suomi - Saksa! Lyö vetoa ja voita!

Leijonien koettelemus alkaa tästä. Ensimmäisenä vastaan tulee Saksa, jonka pitäisi kaatua.

Suomi ja Leijonat pääsevät viimeinkin aloittamaan oman kisaurakkansa. Ensimmäisessä pelissä vastaan tulee Saksa, joka ei ole vähään aikaan Suomea pystynyt voittamaan. Minkälainen on nyt saksalaisten kunto ja saako Leijonat pelin auki heti ensimmäisessä ottelussa?

Saksa on tosiaan viime vuosina aiheuttanut varsin vähän harmaita hiuksia Suomelle, mutta sen varaan ei kannata tässä turnauksessa laskea yhtään mitään. Melko nimetön Saksa haluaa varmasti tässäkin turnauksessa yllättää ja altavastaajan asemasta se on paljon helpompaa. Ovatko Leijonat hereillä heti alusta alkaen, onko kaukalossa Laten Lampaat vai Leijonat?

Tästä Unibet-tiimin pohjustusta olympialätkään:

Matsista on luonnollisesti paljon mahdollisuuksia vedonlyönnille ja vetoja tässä voi heittää vaikkapa maalintekovetoon tai pistevetoon, mutta ihan rökälevoittoa ei Suomelta kannata tässä pelissä odotella. Jotenkin on sellainen fiilis että ensimmäinen peli menee taas vaikeamman kautta ja vastustajan kassarista tehdään sitä sankaria. Toivottavasti ”mutu” on väärä ja Suomi purjehtii tässä selvään voittoon. Ainakin tsekki-treenipeli 2-0 tuloksella osoitti että joukkue on hyvällä jalalla liikkeellä.

Suomen kentälliset Suomi – Saksa otteluun

Todennäköisesti Mikko Koskinen tulee pelaamaan kaikki ottelut maalilla mikäli mitään ihmeellistä ei näissä kisoissa vireelle tapahdu. Selvä ykkösveskari tietenkin selkeyttää tilannetta ja kaikki tietävät missä mennään. Ensimmäiseen otteluun Oskar Osala ja Marko Anttila lienevät ne ylimääräiset hyökkääjät, mutta heitä tarvitaan tässä turnauksessa vielä. Näillä kentällisillä Leijonat lähtenee pelaamaan Saksaa vastaan:

Julius Junttila – Joonas Kemppainen – Teemu Hartikainen

Sami Lepistö – Tommi Kivistö

Eeli Tolvanen – Petri Kontiola – Jukka Peltola

Miika Koivisto – Juuso Hietanen

Mika Pyörälä – Jani Lajunen – Sakari Manninen

Atte Ohtamaa – Miro Heiskanen

Veli-Matti Savinainen – Jarno Koskiranta – Jonas Enlund

Lasse Kukkonen – Mikko Lehtonen

Ylimääräiset hyökkääjät: Marko Anttila ja Oskar Osala

Kyllähän siinä jokaisessa kentässä on jopa maalintekovoimaa, joten kaikki saavat varmasti ratkaista jos paikka tulee. On mielenkiintoista nähdä miten muodostuvat Suomen ylivoimakentälliset, todennäköisesti Saksaa vastaa päästään sitäkin harjoittelemaan.

Näin mentiin vuoden 1992 olympialaisissa, tässä pelissä samat lukemat?

Näin mentiin vuoden 1992 olympialaisissa, tässä pelissä samat lukemat?

Aseta vetosi